Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)














maanantai 22. marraskuuta 2010

Huutokauppalöytö

Olen laiminlyönyt tätä blokkausta pahemman kerran... en ole edes käynyt katsomassa toisten ihania blogeja... :( Valitan... Pitänee virkistäytyä... On ollut jotenkin niin kiirettä... töissäkin kauhee vauhti päällänsä koko ajan... pahimmasta lamasta siis selvitty, sitä se kait tarkoittaa, joten sinänsä hyvä asia...
Mutta huutokaupassa istuin eilen 4,5 tuntia (!!!), sielläkin oli meklarilla melkomoinen meininki... ihan liian paljon tavaraa joten menon piti olla sen mukainen. Mutta se tarkoitti sitä, että joihinkin huutoihin ei olisi ehtinyt millään mukaan kun se lyötiin samantien. Mutta tämän lampun sain :) Sinistä lasia ja jotain rautalankakehikkoa. Ukkoni mielestä kamala, mutta musta aika kiva. Tässä oli sähkölamppupiuhakin vedetty, mutta otin sen pois koska johto näytti melko antiikkiselta. Joten nyt se roikkuu ulkona tuikun kaa... :)


3 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Oi kun kaunis. Hyvän löydön olet tehnyt

Nzqu kirjoitti...

Olenkin miettinyt, että minne olet kafonnut. Hyvä, että kuitenkin kaikki kunnossa! :)

Tuo lamppuhan on aivan ihana! Sopii lyhdyksi mitä parhaiten! Mä en ole ikinä käynyt huutokaupassa, olisi joskus kiva nähdä miten se homma oikeasti toimii.

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos Enkuli ja Nzqu :) Se lamppu sieltä katteli kaukaa kauniin sinisenä ja ihme kyllä ehdin tassua kohottamaan sen verran että sen sain :)

Kiva kun huolehdit, Nzqu... Mutta juu, ei hätää mitään :)

Ja mee ihmeessä huutokauppaan, jos etsii jotain, vaikka jotain huonekalua tai astiasarjaa, niin niistä saattaa saada tosi edullisesti. Ja hauskaa sitä meininkiä on vaan seuratakin pelkästään.