Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


maanantai 26. syyskuuta 2011

Huvimajassa valo :)Niin, majassa tosiaan on nyt valo... mutta ei se, minkä halusin... Ostin nimittäin tuon kuvassa näkyvän kristallikruunun, ja siihen sopivan muuntajan. Ja luulin, että se on sitten siinä, kytketään yhteen ja seinään. Mutta ei ! Sitten selvisi, että jotta valo tulisi, tarvittaisiin väliin myös nukketalo, ja siinä olevat pistokkeet... Höh ! Eli siis ei tule kruunuun valoa, pitää jostain erikoisliikkeestä sitten varmaan etsiä semmoinen välikappale, että onnistuisi... Vähän harmitti viikonloppuna.

Mutta valohan oli "pakko" saada, joten nyt sinne talon kattoon on viritetty pieni taskulamppu :)

Ja laitoinhan sitten majaani myös verhot. On kodikkaampi kuin ilman. Tekis mieli mennä sinne sisään istumaan tuohon tuoliin ja tekemään kukkien keskelle neuletyötä... :)


6 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

IHANA huvimaja.

AlleyCat kirjoitti...

Kiitos, Enkuli :)

Ranu kirjoitti...

voi että miten ihana se on! Minäkin voisin siellä mieluusti piipahtaa =)

sirimi kirjoitti...

IHANA! Hauskoja kanoja alempana :)

Ingi kirjoitti...

Oikein suloinen se on joka tapauksessa. Omassa nukkekodissani on valot, hankittuna Minimaailmasta. Siihen kuuluu tosiaan välikappale, johon voi liittää yli 20 lamppua ja tuo välikappale on yhdistetty muuntajaan. En osaa sanoa yksittäisestä lampusta, miksi ei voi yhdistää verkkoon, kun on muuntaja...Netissä on kyllä aika paljon vinkkejä siitäkin.

AlleyCat kirjoitti...

Kiitti, Ranu :) Jos pystyis kutistamaan itsensä (ja samalla olemaan varma, että pääsee takaisin oikeaan kokoonsa) niin vois tuollakin käväistä kyllä, ja sitten voisit tulla kylään sinne tosiaan :)

Kiitos, Sirimi :) Kanakehuista myös !

Ingi, kiitoksia vinkeistä ! Täytyy koettaa katsoa netistä jollei tässä pian (nyt en ole etsinyt) löydy ratkaisua "suureen" ongelmaan...