Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


keskiviikko 5. lokakuuta 2011

BarokkipaitojaAnu Harkki Koto-ohjelmassaan teki tälläisiä paitoja, aika hauskoja ovat, ja yksinkertaisia tehdä. Eilen teimme vanhemman tipusen kanssa niitä pienellä urakalla. Tai noh, itse mä ne sitten koneella enimmäkseen surrutin kyllä...

Tuossa oikealla ylhäällä on pienen neidin paita, meni sen kanssa päikkäriin saman tien.
Ja tuosta yläkuvan paidasta piti tulla mun, mutta sitten tulin siihen tulokseen, että lienee hivenen hulvaton jopa höpölle ihmiselle... Tai sit se onkin huomenna jo ihan kesy kun sitä uudelleen kattoo...Tämän sitten taas piti tulla 13-veelle, mutta olikin liian raisu (?) hänelle, ja päätyi mun päälleni...Tämän tekeminen meni siis suurissa käänteissään niin, että leikattiin 3 erilevyistä kaitaletta, harsittiin keskiviivaa pitkin ja sitten rypytettiin, laitettiin päällekkäin ja neulottiin koneella. Ja that's it :)

4 kommenttia:

eikku kirjoitti...

Aika kivoja!

enkulin käsityöt kirjoitti...

WAU

Paula kirjoitti...

Upeaita paitoja, hauska idea!

AlleyCat kirjoitti...

Juu, Paula, ihan hauska tapa uudistaa :)