Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


torstai 6. toukokuuta 2010

Helmiä ja hakaneuloja lisää


Työkaverini tänään ihastui ranteessani olleeseen, aiemmin täälläkin kuvattuun hakaneulapohjaiseen rannekoruun ja toivoi 40-v. -lahjakseen vastaavaa. Noh, eikun Tiimarin kautta kotiin ja se koru on tuossa jo - tuo punamusta - vaikkei synttäreitä vielä juhlitakaan moneen kuukauteen... saa huomenna siis jo hyvissä ajoin lahjansa :) Ja siinä ko korun ohessa syntyivät nuo valkomustat helyttimet... Päivän iltapuhde.


2 kommenttia:

Nzqu kirjoitti...

Meneekö tossa sormuksessakin hakaneulat ja helmet ihan koko matkan vai onko "kämmenpuolella" pelkkää nauhaa? Ajattelin vaan, että tuntuuko tuo hankalalta sormessa?

CherryKirsche kirjoitti...

Sormuksessa ei mene takana, tulis varmaan liian muhkee ja epämukava tosiaan. Eli menee vaan lanka (2 lankaa) kämmenpuolella. En kyllä keksinyt siihen mitään nättiä systeemiä kämmenpuolelle, ovat vaan epäkauniissa solmuissa siltä puolelta...