Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Käsikirjat


Joku kerää kauniita sisustuskirjoja, joku keittokirjoja... minä taas tämmöisiä :) Tässä ne tärkeemmät just nytten...

6 kommenttia:

Nzqu kirjoitti...

Joitain samoja löytyy minunkin hyllystäni. Kerään myös käsityökirjoja, harvemmin ostan normaalihintaisia mutta alesta ja kirppiksiltä.

CherryKirsche kirjoitti...

Mulle noita pukkaa kirjakerhoista :) Kannattais varmaan ostaa kirppikseltä kyllä. Mä tykkään tosi paljon tuosta "Leikkiä langoilla"-kirjasta. Tekijältä on ilmestynyt nyt toinenkin kirja, ei vaan ole vielä saatavilla Suomessa... Netistä olen katsonut mallikuviaan siitä kirjasta, tosi ihania...

Nzqu kirjoitti...

Minäkin Juju-kerhosta joskus otan jotain. :) Leikkiä langoilla on kyllä ihana (mä en vaan tykkää niiden turkissomisteiden käytöstä!), itse asiassa siitä kirjasta on nyt kesken ensimmäinen virkkaustyö. :)

CherryKirsche kirjoitti...

No niin, sitten odotellaan kuvia, mitä olet saanut aikaiseksi tuosta kirjasta :) En myöskään tykkää niistä turkiksista :( Ainut huono puoli kirjassa... Sinänsä tykkään jos puhutaan tekoturkiksista, mutta ovat vissiin ihan aitoja siinä kirjassa.

Nzqu kirjoitti...

Minä ainakin sain sen käsityksen, että kirjassa käytettiin aitoja turkiksia. :( Mutta kirja on muuten niin ihana. :)

CherryKirsche kirjoitti...

Niin on :) Mun lempparikirja !