Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


maanantai 28. maaliskuuta 2011

Mustasta villatakista riikinkukko

Olipa kerran musta sinänsä pehmoisen suloinen villatakki. Omasi nätit reunukset helmassa ja hihoissa sekä samettivyön. Nice. Sekä hauskan reikäneulepinnan. Joka sitten innoittikin mua vähän käsittelemään sitä takkia lisää... Pujottelin neljää eri väristä silkkinauhaa toiseen hihaan ja helmaan. Kysyin mielipidettä ukkokullaltani, joka jotain lopuksi sanoakseen (=pakotettuna) sanoi, että "onhan se hieno, jos haluaa näyttää riikinkukolta". Jeah, joo ! Minä haluan :) Hihat ovat vähän liian pitkät, joten se "ongelma" ratkesi rannekoruilla :)

5 kommenttia:

sirimi kirjoitti...

Hieno tuunaus! Ei ollenkaan "riikinkukko" tyyliä. :)Eikä ne ukot mitään tiedä, turha kysyä. :D

Nzqu kirjoitti...

Täähän on ihana! Ja nauhat saa tarvittaessa pois ja voi vaikka vaihtaa toisenlaiset tilalle. :) Hyvä idea sulta taas kerran. :)

Sulle on muuten haaste mun blogissa, mä aina kiusaan sua kaikilla tällaisilla. Ei ole tietenkään pakko ottaa haastetta vastaan.

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos kehuistanne Sirimi ja Nzqu :)

Juu, se on harvinaisen totta, ettei ukot mitään tiedä... :)

Joo joo... Kiitos Nzqu, haasteesta :) Vilkaisin mikä se oli, ja pitää vastata siihen kun olen sopivassa paikassa kaivamassa tiedostoja :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Wau

CherryKirsche kirjoitti...

Noh, sellanen pikkuWau :)