Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


perjantai 1. huhtikuuta 2011

Pajutarjotin

Meidän kiva pajukurssi loppui eilen... nyyh. Pitää katsoa mitä syksyllä taas aloittais, aika monet näyttävät menevän samalle kurssille aina uudestaan ja tekevät sitten vähän monimutkaisempia juttuja siinä samaan aikaan kuin oikeat alkeiskävijät ensimmäistään. Tosin maailmassa on kaikkea kivaa kurssia niin paljon olemassa, että jotain ihan muutakin saattaa löytyä hyvinkin. Ja onhan tässä jotain perustaitoa pajun punontaan jo opittukin kotona tekemistä ajatellen. Toisaalta kotoa puuttuu ne valmiiksi liotetut pajut, se varattu aika ja kunnon tekopaikka. Sekä tietysti hyvät ideat ja opettajan neuvot.

 

Noh anywayskis, tälläisen tarjottimen/korin tein eilen. Tätä oli kiva ja helppo tehdä ja takuuvarmasti osaa tehdä kotonakin ihan itse jos lisää mielii.Ensin tehtiin kranssi ja siihen laitettiin loimet päälle ja sitten pujoteltiin lisää pajua. Ja päät ylös yhteen pajusolmuilla kiinni. Vähän päiden muotoilua ja siinä :)

 

Tähän voi laittaa vaikka kukkivan kukan, tai köynnöksen menemään reunoja pitkin ylös... kynttilän... pääsiäisenä tipuja ja munia ja talvella valoja ja jouluna tonttuja... :)

P.S. En ymmärrä miten noi asetukset loikkii miten sattuu... Tekstit ovat hullusti vaikka kuinka asettelen. Johtunee siitä, että muutan kuvakokoa, ei näemmä saisi...

11 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Voi kuinka siististi tämänkin oot taas tehnyt :)Mulla on ollu jotenki veto pois käsityörintamalla, mut toivottavasti tää on vain väliaikaista.

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos, Heidi :)

Tämä oli kyllä superhelppo. Mutta samalla aikas kiva juttu.

Ei aina voi olla vauhti päällä millään saralla, välillä pitää levätäkin. Kyllä se siitä taas lähtee uusin kirkkain ajatuksin !

RyytimaanMinna kirjoitti...

Hienon näköinen kori, en ole ikinä nähnyt vastaavan mallista ja ihastuin kyllä aivan heti... todella monikäyttöinen, kuten kirjotitkin. Taidan jäädä selailemaan muutenkin sinun sivuja, kun tuolta tiukka pipo sivuilta tänne vahingossa tulin ja näyttikin heti niin kiinnostavalta.

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos, Minna, kommentistasi. Ja tervetuloa vierailulle nyt ja toistekin :)

Ranu kirjoitti...

Ihana taas! Vitsit ehkä sitä sitten joskus itsekin äityy pajukurssille.. Mulla kun on ennemmin vikana kokeilla vähän kaikkea kuin yhtä ja samaa moneen otteeseen.

sirimi kirjoitti...

Hieno kori! Tuohon voi tosiaan laittaa vaikka mitä rekvisiittaa vuodenajan mukaan. Monikäyttöinen pajutyö. :)

Jaana kirjoitti...

Kiva kori!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa hieno.

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitostas-tos kommenteistanne Ranu, Sirimi, Jaana ja Enkuli :)

Äitykää vaan kaikki pajukurssille, siellä on kivaa :)

Nzqu kirjoitti...

Juu, tämän upean työn myötä omakin kiinnostukseni pajukurssia kohtaan vaan lisääntyy. :) Täytyy vakavasti miettiä ensi syksyn kursseja selatessa... Tuo tarjotin on siis älyttömän hieno, ja kiva kun se on niin monikäyttöinen!

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos, Nzqu :) Kyllä kannattaa miettiä vakavasti sitä kurssia, itse ainakin suosittelen :) Kivaa siellä on ollut, ja löytyy oman mielen mukaista tehtävää, siis vaikeampaa ja mutkikkaampaa ja sitten taas tälläisiä helppoja kivoja juttuja, kuten tämä tarjotin.