Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


torstai 28. huhtikuuta 2011

Käsityöpussi, kukkakuppi & sanoja matonkuteestaOlemme kaverini kanssa perustamassa sellaista yhdistettyä kässä-, leivonta- ja ruokaohje, -kirjavinkki-, kahvikerhoa...

Kerhollamme on nimikin :) LadyBird Club

Ensimmäinen tipukokoontuminen on tänään. Eilen sain valmiiksi tuon käsityöpussukan :) Mieheni sanoi, että eikö sulla vasta huomenna se kässäkerho ole, eikö sitä siellä voi tehdä... No siis ei tietenkään ! Pitäähän kässäkerhoon olla kässäpussi valmiina, missä käsityöt kuljetetaan :)


Tosin ei tähän isoa käsityötä mahdu. Mutta jotain pientä...Alareunaan laitoin barokkireunusta, johon olen nyt tutustunut sen hapsutakkini kanssa... joka siis edelleen on kesken, koska "joskus" saattaa ajaa joku muu työ keskeneräisten ohi, ja siksi onkin onnen kauppaa tulevatko kaikki työt koskaan valmiiksi... :)
Tässä iloksenne Kuppi kukkasia...
sekä alla vinkki matonkuteesta tehtäväksi pikku työksi :)


Mukavaa kevätpäivää kaikille !
Huomenna mennään kaikki häihin, eiks vaan :) ?!

5 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa upea ja taiteellinen pussukka. Kiitos kukkasista, ne ovat ihanat

Jaana kirjoitti...

Taiteellinen pussukka on oikea sana. Montaa tekniikkaa olet käyttänyt.

Натали kirjoitti...

very nice!

Ranu kirjoitti...

Ihana pussukka! Ja kaikki kerhot ja kokoontumiset on ihan pop, ainakin jos niissä saa muutakin aikaiseksi kun leukansa kipeiksi ;)

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos teille kommenteistanne :) Thank you for your nice comments :)

Taiteellinen on hyvä sana, käyttötarkoitus ja/tai sen hyödyllisyys on sellanen toisarvoinen juttu :) Vaikka on toi ihan pätevä pussukka kyllä työssäänkin...