Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


maanantai 20. kesäkuuta 2011

Kukka + takki = Kukkatakki


 


Tämä neuletakki oli tuollainen harmaanmusta, ilman yhtäkään ylimääräistä juttua. Eli mun makuun siis aika tylsä. Tässä välissä sanottakoon, että kaikki kunnia pelkistetylle tyylikkäälle maulle, sellaiselle ihmiselle, joka suosii selkeitä linjoja ja beigeä ja mustaa, valkoista ja harmaata. Kaunista sekin on. Ei vaan ole mun sieluni peruskuvaa se. Joten tämä sallittakoon mulle kuten muu muille :)Tälläiset perustakit ovat hyvää pohjaa mielikuvitukselleni. Tässäkin on hauskaa nyppylää, johon ensin ajattelin pujotella jotain nauhaa. Kokeilinkin vähän, mutta ei siitä tullut hyvää, joten virkkasin. Taas :)
Ja ompelin sitten kiinni.Koetin kuitenkin olla liioittelematta edes tämän kerran... Joten jätin hihat ja paljon muuta käsittelemättä...

Ei kommentteja: