Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


perjantai 3. kesäkuuta 2011

O Hiio Hoi - Laivoja näkyvissä !


Tässä alkuajatuksena oli joku merellinen veneisiin liittyvä juttu lahjaksi appiukon ja anopin uuteen veneeseen :) Tälläisiä sitten kehittyi... Mikä hauskinta heidän poikansa oli tässä itse mukana veistelemässä laivoja, teimme siis ukkoseni kanssa näitä yhdessä eilen :)Tämä ylläoleva on menossa lahjaksi. Laivoja tuli tehtyä kuitenkin kolme, koska eivät meinanneet osua laivojen ja purjeiden koot yhteen ollenkaan...


Mutta eipä se mitään, että tuli pari ylimääräistä, voidaan viedä omaankin veneeseen vaikka. Kun meille tulee semmoinen tuossa edellä mainitun kaupan jatkokauppana = vanhalle veneelle uusi koti :)

6 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Ompas mukavat laivat!

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos, Jaana :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeita. Olet kyllä tosi taiteilija.

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitti, Enkuli ! Taiteellisuudesta en tiedä, mutta hauska idea kyllä tämä, vaikka itse sanonkin. Tosin, voihan se olla että miljoonat muut on tämän jo keksineet ennen mua :)

Jokke kirjoitti...

Kesäinen armada :)

CherryKirsche kirjoitti...

Jep, jep :) Sellanen ystävällismielinen laivasto :)