Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Lilliputti Isoäiskät


Mietin jotain sellasta mitä voisi teoriassa ainakin tehdä päikkärin tädeille tai koulun opelle, ja tuli mieleen pikkuinen pussukka yhdestä pienestä isoäidin neliöstä. Tähän virkkasin vuorin pylväillä erikseen, tuli ihanan pehmeä ja myötäilevän joustava. Onnistunut. Ja aika söpö :)Tämä ylläoleva sai sisuksiinsa kangasvuorin, mutta se ei ole niin kovin hyvä idea siinä mielessä, että jos koneella ompelee vuorin kiinni neliöön, on vaikea tehdä se niin, ettei vahingossa venytä neliötä. Jos meinaan sillä lailla tekee, niin silloin vuori pussittaa rumasti. Jos sillä nyt niin suurta merkitystä sitten on kuitenkaan, eihän se vuori paljoa näy.


Tässä he ovat kaikki, isompi aiemmin tekemäni käsilaukkumalli ja nämä kaksi pikkuista kaveria :)

4 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Tosi mukavat muistamiset päiväkodin tädeille. Näillä on käyttöä esim. neula ja lanka ja nappi mukana kaiken varalta tuossa pikku pussissa.

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos, Jaana :) Nuo olivat tuollaiset kokeilukappaleet, yhteensä pitäisi tehdä jotain 6-7... Että huh, mahdanko jaksaa/viittiä/keritä... :)

Tuo on hyvä käyttötarkoitusehdotus !

Anneli kirjoitti...

Kiva äiti lapsineen .!
Hauska idea :)

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitti, Anneli :)