Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


torstai 12. toukokuuta 2011

Satulasuojus tai jonkunsortin hattu


Pyörän satulan päälliseksi tämän suunnittelin. Valmiina kyllä neito pieni laittoi sen päähänsä, joten siitä tuli tuo ajatus hatusta :) Oli itse asiassa aikas hauskakin hänen päässään hattuna. Voi siis olla, että hatuksi päätyy vielä.


Ohjetta ei ollut suojukseen itseensä, joten mutu-tuntumalla virkkasin ja lisäilin ja vähän kaventelin. Olisi pitänyt kaventaa tuossa hoikassa kohdassa lisääkin, joten ei ole täydellinen tämä malli (heh, onko joskus ?)


Leppiksiin, apilaan ja pörrinkäiseen ohje olikin olemassa, joten ne on suoraan sieltä.

Koetin tässä jutussa siis tavoitella nurmikkoa, missä leppikset ja pörriäinen hiukka lepäilevät :)

6 kommenttia:

juuli kirjoitti...

Hauskan näköinen, mutta eivätkö muhkurat haittaa "istumakokemusta"?

Jaana kirjoitti...

Nauratti tuo sinun istuin suojan kavennukset ovat päin p.. No mutta suojus on hauska ja vasmasti todela hauska hattuna :DD

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne, Jaana ja Juuli ! Bloggerissa oli jotain hämminkiä viime viikolla ja varmaan siitä syystä kommentinne eivät näy tässä. Näin ne kyllä mailissani.

Suojuksen päällä oleva leppis ja apila ovat matalia, leppiksellä ei ole sille kuuluvaa masua siinä lainkaan. Eivät siis tunnu niin paljon istuttaessa :)

sirimi kirjoitti...

Hauska kesäinen idea! :)

Anneli kirjoitti...

Voi juku, kun kiva päällinen satulaan :)

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos, Sirimi ja Anneli :))