Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


maanantai 23. toukokuuta 2011

Sydämellinen viikonloppu


Aiemmin kerroin tekeväni päikkärin tädeille niitä pieniä pussukoita kevätjuhlaan... No, en tehnyt :)

Suunnitelma muuttui ja yhtenä yönä valvoessani tupsahti tämä ajatus pienistä sydäntyynyistä mieleen...


Tuon vasemmanpuoleisen tein ihan ensimmäisenä, ja samalla kaavalla sitten muut perään. Vaikka menihän näihin koko viikonloppu ja jokainen vähänkin liikenevä aika (juhlat ovat tänään...)

Nämä kaksi yllä olevaa kyllä jäävät itselle, sängyn päälle. Noissa kahdessa on tuplaröyhelö, päikkärin tätien tyynyihin en ajan rajallisuuden vuoksi voinut virkata niin työlästä röyhelöä - sentään seitsemän piti tehdä... Ja ihan hyvä niistä tuli pienemmälläkin hörhötyksellä, laitoin 3 pylvästä samaan silmukkaan, kun taas noihin omiin aina kaksi pylvästä samaan, tosin kahdella kerroksella.


Nuo ylläolevat ovat ne päikkäriin menevät. Yhdestä tein neliön, se on ainoalle sedälle päikkärissä... ajattelin, ettei tule sitten mitään väärinkäsityksiä kotonaan tai muualla :)Kankaaksi otin tuollaista lapsellista, Mikkejä, Minnejä, Akuja ja Iineksiä kavereineen. Mutta aihe sopinee päikkärissä työskenteleville :)
 

Yhden pikku pussukan tein kuitenkin siltä varalta,
että olen unohtanut jonkun tätösen...

6 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Ihanaa että olet muistanut kaikkia! Kiva lahja.

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos, Jaana, kommentistasi. Sietäisi ollakin hyvät lahjat kun sen verran hommia tein :) No joo, eihän noilla mitään kylläkään tee. Että jos haluaa ja arvostaa hyödyllisiä lahjoja niin nämä eivät sitä ole...

intsu kirjoitti...

Kertakaikkiaan,taas mahtava idea sinulla. Kyllä on suloiset sydäntyynyt!

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos paljon, Intsu, sanoistasi :)

Ingi kirjoitti...

Kyllä on ihanaa luovuutta blogissasi!

Paula kirjoitti...

Ompas kauniita sydämiä! Nuohan käyvät vaikka neulatyynyiksi!