Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


tiistai 10. toukokuuta 2011

Omistatko merenrantatontin ?


Jos et, niin ei hätä ole tämän näköinen... Ei meilläkään eilen päivällä vielä sellaista merenrannalla sijaitsevaa rivitaloasuntoa ollut...


Mutta kun kello löi 23 illalla, niin jo oli :)


Maalilla saa kivoja juttuja aikaiseksi, eikä edes tarvitse mikään taiteilija olla, naivistinenkin tyylisuuntaus riittää virkistämään...


Makuja tietysti on miljoonia - mutta mielestäni tästä tuli oikein hyvä. Ainakin alkuperäiseen verrattuna.


Tässä vielä aamulla kuvattuna... Illalla alkoi jo hämärtämään niin, ettei voinut olla ihan varma mitä tuli tehtyä... :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein taiteilija olet. On kiva maalaus. Keräiletkö muuten käsityölehtiä? Laitan omaan blogiini myyntiin illalla vanhoja käsityölehtiä. Kommentin voit käydä viskaisemassa.

Anneli kirjoitti...

No johan on.... UPEA !
Asuntosi hinta nousi heti , kun veden äärellä asut :=)

enkulin käsityöt kirjoitti...

WAAAAUUUU

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos teille :)

oli aika kiva eilen illalla istuskella keinussa vastapäätä ja katsoa rantamaisemaa :)

Esa, pitääpä vilkaista joo, kiitti :)

Ranu kirjoitti...

Olipa tullut taas kaikenlaista viime visiitin jälkeen. Vapaalankahuovutus näyttää ihanalta, multa ruukaa oma purkeilemaan reunoista.
Oliko siinä pussissa missä oli pitsiä kahvassa pelkkä virkattu kahva? Jäin vaan miettimään josko se vähän jämäköittäisi sitä kahvaa. Itsellä yx pussukka odottelee kahvaansa kun en saanu siitä hyvää pelkästään virkkaamalla.

Ja tämä, tämä on upea! Meillä kun ei ole kaidetta, niin mitä jos maalaisi naapurin seinään?? ;)

CherryKirsche kirjoitti...

Ranu, kiitos kommentistasi ! Siinä pussukassa tosiaan on vaan virkattu kahva ja ompelukoneella ommeltu pitsi päällä, kyllä se jämäköittää tosiaan, ei veny :)

Toi naapurin seinään maalaaminen on hyvä idea :) Itekin ajattelin -kun maalia jäi paljon - että jos menis öiseen aikaan vetäsemään naapureillekin pienet maisemat... ;)