Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Flower power


Jälleen kukka. Olen antanut näitä paljon pois, lahjoiksi. Tämänkin aion antaa. Sellaiselle ihmiselle, joka en ole koskaan tavannut, en tiedä hänestä mitään. En muuta kuin sen kohtalon joka hänen osakseen on tullut. Jäädä leskeksi ja yksin huolehtimaan neljästä lapsesta, joista nuorin tarvitsee hoitoa synnynnäisen sairautensa vuoksi. Tämä äiti ei voi käydä töissä sen takia, perhe menetti asuntonsa isän sairastuttua, heillä ei ole rahaa, ei toimeentuloa, ei enää kunnon kotia. Kyseessä ei ole suomalainen perhe eivätkä he asu täällä. Heidän hyväkseen on järjestetty pienimuotoinen keräys täällä Suomessa. Toivottavasti jollakin on paljon rahaa annettavaksi ja/tai perhe muutoin keksii keinon selvitä. Mulla ei ole rahaa mitä roppakaupalla antaisin. Eikä tämä kukka tilannetta auta - jos kuitenkin pienen ohikiitävän hetken toisi iloa, toivon.

2 kommenttia:

Nzqu kirjoitti...

Kaunis ajatus. Toivottavasti tuo iloa saajalleen! Vaikkei lahja tuo taloudellista apua, voi se lohduttaa kuitenkin, kun tietää että joku välittää.

CherryKirsche kirjoitti...

Niin sitä kans vähän ajattelin, että jos hetken auttaisi henkisesti. Siinä tilanteessa voi pienelläkin hetkellä olla merkitystä. Ehkä.