Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)














keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Ristiäismekko

Juu, aivan, sitähän se oli... meinaan mulle itselleni vanhemman tyttäreni ristiäisiin. Tätä tein kun vauva odotti kastepäiväänsä, jalalla sitteriin vauhtia, jotta sain taas muutaman pylvään tehtyä. Meinasi paniikki ja luovutus tulla, mutta oli se valmiina sitten kun se hetki koitti :)



Näyttää tosi väljältä mekolta... sitä se vähän kyllä olikin, laitoin silloin tampin taakse vetämään vähän kasaan. En ole käyttänyt tätä kuin sen kerran...


2 kommenttia:

Nzqu kirjoitti...

Ihana! On varmasti vierähtänyt muutama hetki tuota virkatessa, lanka näyttää aika ohkaselta. Otahan käyttöön tuo mekko, ei noin hienoa saa piilotella kaapissa. :)

AlleyCat kirjoitti...

Kiitos :) Meni siinä aikaa... Täytyy kattoa josko joskus sais sen käyttöön taas... jotenkin se vaan on vähän "hieno" ja sit löysä, jotain olis hyvä tehdä sen löysyyden eteen, en vaan tiedä mitä...