Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


tiistai 8. kesäkuuta 2010

TUNNIN TUUNAUS: Puuttui koru - luotiin koru


Ostin paidan. Sinänsä söpöä pientä ruutua ja pitsiä, mutta jotain puuttui. Koru ! Eikä mulla ollut ennestään mitään puna-valkoista.
Mutta lankoja löytyy joka lähtöön :)


Tämä pikku koru valmistui eilen illalla klo 23-24, joten ei mennyt kauaa. Näitä kukkia ja tekniikkaa olette ennenkin nähneet kuvissani, mutta tämä on siis tosi helppo tehdä. Ja ihan on nätti lopputulos.

Ohje menee näin:

KUKKA:
Joko teet oman mielesi mukaisen tai sitten tämän mun:
Virkkaa vaikka 6 ketjusilmukkaa, yhdistä ps:llä, tee renkaaseen 15 ks
Seuraavaksi eka sakara: Ensimmäiseen ks:aan teet 4 ketjusilmukkaa, 2 yhdistettyä pitkää pylvästä ja taas 4 ketjusilmukkaa. Siinä sakara. Sitten seuraaviin kahteen ks:aan 1 ps kumpaankin. Viimeiseen ps:aan alat tekemään uutta sakaraa... jne. Lopussa voit viimeistellä ekan ja vikan sakaran sopivilla silmukoilla niin ettei jää hassua paljasta kohtaa.

NYÖRI:
Virkkaa 4-5 silmukkaa (tai halutusta paksuudesta riippuen), ala virkkaamaan spiraalina haluttu pituus. Päättely ja kiinnitys kukkaan. Näitä tulee siis kaksi.
Tee vähän pitempi nyöri että saat sen niskaan takaa solmittua kiinni.

Ja kaulaan :)

2 kommenttia:

Nzqu kirjoitti...

Niin se vaan on, että käsistään kätevältä ihmiseltä löytyy aina ratkaisu pieniin koru- ja asustepulmiin. Ihanaa osata itse! :D

CherryKirsche kirjoitti...

On se kyllä joo :) Pätevät nuo sanat sinuun myös :)