Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


maanantai 7. kesäkuuta 2010

Päivän koru muodostuu näistä: prikkoja, lankaa, virkkuukoukku"Ymmärtävät" töissä mua... sain kasan käytöstä poistunutta hippulaa...


...joihin sitten lisäsin langan ja virkkuukoukun...


... ja tattaraa: rannekoru siitä tuli :) !!!

3 kommenttia:

Nzqu kirjoitti...

Mainio idea! Juuri tällaisia juttuja varten minäkin poimin maasta niitä muttereita sun muita, en vaan ole saanut työstettyä yhtään toteuttamiskelpoista ideaa. Mutta tämä on tosi hieno!

CherryKirsche kirjoitti...

Juu ei siitä hassumpi tullut :) Mietin ensin, että minkälaisen välikappaleen siihen laittaisin noiden prikkojen väliin, mutta sitten päätin virkata. Niistä sun muttereista muuten vois tulla ihan hauska jos samalla periaatteella tekisit ja laittaisit kokoelman erilaisia muttereita ja muuta siihen keskelle. Tein siihen keskelle ensin sellasen tukiverkon, johon pistelin noita pieniä virkaten kiinni. Siitä sun tulis sellanen hauska kokoelma. Tai sulla on varmaan omiakin ideoita pukkaamassa :)

Nzqu kirjoitti...

Jep, täytyy kokeilla virkkaamalla ja katsoa, että mitä kaikkea aarteita mun romulaatikoista löytyy. :) Kunhan ensin selviän tästä magneettivimmasta niin on aikaa taas uusille jutuille. ;)