Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


maanantai 7. kesäkuuta 2010

Tuunausta sekunneissa

Tässä pari hyvää esimerkkiä siitä, miten saa nopeasti ja vaihtelevasti samoilla aineksille tuunattua esim. paidan uuteen uskoon... ja seuraavana päivänä taas uuden paidan...Nämä suloisen söpöset klipsisydämet löytyivät kaupasta, jota suosittelen muutenkin kaikille röyhelöistä, väreistä ja muutoin iki-ihanista vaatteista, huiveista, koruista ja laukuista tykkääville uskalikoille. Ei siis harmaavarpusten kauppa :) Eikä ehkä niitten tyylikkäiden musta-valkoisten... tai noh ehkä jossain määrin (merkkivaatteita)...

Anyway, olimme taas jätskillä perheen voimin. Meillä on pari ehtoa joiden tulee täyttyä:
1.pitää etsiä paikkoja, missä ei ole ihan kauheaa ihmismuuria,
2. pitää olla tilaa juosta.
Nämä ehdot on pitänyt luoda koska tämä perheen pienin ei paikallaan pysy...

 No niin, tällä kertaa menimme Naantalin Kylpylään, josta löytyi ihana kauppa. Menkää katsomaan kun ootte siellä päin ! Hintapolitiikka ei ole ihan halvimmasta päästä, se on miinus. Muita ei ole.
Minä tykkään. Ja menen taas joskus.


Nämä sydänhelmet ovat sieltä. Ja nyt paidassa. Tässä. Tänään.
Huomenna sitten taas...?Tässä toinen samalla periaatteella toimiva. Noita hapsuja aikanaan myytiin käsilaukkukoristeena, mutta tuohon ne tälläsin :) Ehdottomasti hauskempi kuin alkuperäinen tylsähkö liivi.


2 kommenttia:

Nzqu kirjoitti...

Hyviä ideoita kyllä sulta löytyy! Noi sydämet ovat vähän kuin mini-rintakoruja; niistähän vois tehdä vaikka mitä kuvioita paitaan (laittaa vaikka sydämen muotoon...). Täytyy käydä tuolla kaupassa, jos satun liikkumaan Naantalissa (mikä ei kyllä ole ainakaan tänä vuonna kovin todennäköistä). :)

CherryKirsche kirjoitti...

Tacks tacks :) Niin on, hauskoja monikäyttöisiä juttuja tollaset missä on päässä se kiinnike. Tosiaan vois laittaa vaikka sydämet sydämiksi :) Kyllä noita tollasia varmaan on monessa askartelukaupassakin. Mutta muutoin vierailun arvoiseksi kohteeksi tuo kauppa sopii.