Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


torstai 22. heinäkuuta 2010

Kaunein virkkaustyö - haaste

Nzqu (http://tiukkapipo.vuodatus.net/blog/) haastoi esittelemään kauneimman virkkaustyön... Oli kyllä haaste aika haastava, sillä loppujen lopuksi kun oikein asiaa mietti ja tekemiään töitä etsiskeli, niin eihän niitä isoja ja viel kauniitakin nimenomaan virkkaustöitä, ole mulla niin kauhean paljoa. Pieniä juttuja on kyllä, ja kuka sanoo, ettei kaunein voi olla pieni... ei kukaan, mutta vaan jotenkin oma oletus on, että tuo kunnia pitäisi antaa ainakin sellaiselle työlle, johon on mennyt aikaa ja tehty jonkinmoisella vaivalla.

Noh, otin sitten sieltä tämän kukkatakkini, tätä ainakin tein ajan ja sydämen kanssa, oli sitten lopputulos mikä tahansa :)


Tässä vaan on sellainen juttu, ettei tämä ole pelkästään virkattu, tässä on neulottujakin kukkia ja lehtiä. Mutta varmaan enemmistö on virkattua joten sallittakoon, ehkä... ?!


Tästä haastankin edelleen kaikki, jotka haluavat, mukaan esittelemään mieluista työtään, joka on sekoitus neulottua ja virkattua, yhdistelyä sulassa sovussa ja onnellisessa liitossa :)

6 kommenttia:

sade kirjoitti...

Kylläpä onkin upea kukkakoriste! vau :)

CherryKirsche kirjoitti...

No Kiitos :) Tätä takkia ei passaa käyttää päivinä jolloin ei haluaisi herättää huomiota...

Nzqu kirjoitti...

Ihana! Hienosti nuo kukat erottuu mustalta pohjalta. Voin uskoa, että tämän kanssa olet nähnyt vaivaa.

CherryKirsche kirjoitti...

Juu, kyllä siinä hetken sai koukkua ja puikkoja heilutella. Tähänhän liittyy sellainen tarina, että ostin tämän takin alesta 15 eurolla, ja näin heti, että se kaipaa Jotain... :)

Anniina kirjoitti...

Oletpa tehnyt takista kauniin. Tykkään. Ei heti samanlaista kävele kadulla vastaan! ;)

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos Anniina :) Tähän takkiin oikeastaan sain idean Salkkareista, siellä Jennillä oli sellainen lievästi tuohon päin oleva takki joskus... Taisi siinä kyllä olla vain jotain nauhaa kiemurtamassa, tämä se on vähän liioitellumpi... :)