Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


perjantai 9. heinäkuuta 2010

Pullon mekko

Olipa ensin yksi kukkanen, sitten toinen (kuten henkarikoriste), sitten tuli jatkettua sitä niin, että ko kapistus olikin hetken aikaa rannekoru - ei kuitenkaan hyvä... Lisää koristetta kehiin - lopputulos: liioiteltu rannekoru... Ei siis edelleenkään hyvä... Joten edelleen "kehityksen" tuloksena:


Pullon hamunen !!!


Eri asia sitten on, tarvitseeko pullo hametta ?

4 kommenttia:

Nzqu kirjoitti...

Miksei pullokin voisi tarvita hametta? Vähän lisää näyttävyyttä (juhla)pöytään tai kiva koriste lahjapullolle. Ekalla vilkaisulla tosin katsoin, että olit tehnyt mopin... :)

CherryKirsche kirjoitti...

Mopin, heh... Itelle tuli mieleen, että se olis vähän niinkuin kaislahame hulahula-tytöillä... Lei vaan puuttuu :) Joopa, arjestakin voi tehdä juhlan ja laittaa vesipullolle (juhla)hameen :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuli heti mieleen se tedän himoitsema karvapullo :) Oli sitten pakko tehdä sellainen kun ei muuten saanut sitä. Sirdexille pitäis kanssa saada karvapullo!!

CherryKirsche kirjoitti...

Aivan, aivan... En muuten ajatellutkaan sitä noin. Mutta alitajunta taisi sen tehdä :) Synttärilahja Sirdexille... :) ?!