Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


tiistai 27. heinäkuuta 2010

Sisustusliike Loviisan Aitta

Hurahdinpa nyt sitten vielä toiseksi päiväksi sisustusliikkeisiin, nurkilta löytyi Loviisan Aitta, joka - jos mahdollista - on vielä ihanampi kuin eilinen navetta. Vanha navetta siis tämäkin liike... niin ihania, niin ihania... kaikkea... tavaroiden ja huonekalujen, peittojen, tyynyjen, kuppien, kulhojen... lisäksi vielä korujakin. Ou jee - tai ehkä paremmin ou nou.....


Tässä taas päivän saalis:
  • Sydänketjua, jonka jo sommittelin kattokruunuun eilisten sydänten kaveriksi
  • Aivan upea lusikoista tehty servettiteline
  • Servettejä
  • Sammakko (jos pussaa niin tuleeko siitä prinssi ? Timantteja sillä ainakin jo valmiiksi on...)
  • Kaulakoru


Tää koru on tosi nätti, toisella puolella tuollainen vanha kuva jostakusta leidistä, toisella puolella puhutaan leijonan herättämisestä... En tiedä kuinka ne liittyvät toisiinsa... :)


Ja tässä lähikuva prinssistä... eikun siis sammakosta.


Erityisen hauskaksi tämän sammakon tekee se, että se on korurasia :)

2 kommenttia:

Nzqu kirjoitti...

Hauskoja juttuja olet löytänyt! Mun sisäinen harakkani (kaiken kimaltavan perään...) ihastui tuohon sammakkoon. Vai joko se muuttui prinssiksi?

CherryKirsche kirjoitti...

Ei se vielä äsken ollut prinssi... tosin en oo viel rohjennut pussatakaan... :) Pienet turhamaiset esineet on niiiiin kivoja :)