Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


lauantai 24. heinäkuuta 2010

Violettia toppia tänään...


Tätä olen kaikessa hiljaisuudessa tässä tehnyt muutaman päivän, nyt se tuli sitten tänään valmiiksi :) Violetin langan riittävyyttä jänskäsin, ei ehkä kaupoissa ole enää... Mutta riitti se sentään nippanappa perustoppiin. Mustalla avitin loput ja kehitin itse pikkuiset hihat.


Joissakin muotiblogeissa esitellään "päivän asu",
 tämä alakuva hyvin hämärästi sellaista muistuttaa,
koska mietin jopa toppiin sopivan
 korun mukaan... :)


Koru näkyy paremmin tässä.
Tuli aikanaan ostettua noita Love-juttuja muutama
ja tehtyä koruja muutoinkin enemmän.

2 kommenttia:

Nzqu kirjoitti...

Onpas kiva toppi! Onko toi Puro Batikia? Paljon kului lankaa? (Mulla on nimittäin 5+5 kerää kahta eri väriä alesta ostettuna, enkä ole vielä päättänyt että mitä niistä tekisin...)

Ja sitä piti sanomani, että osallistu vaan siihen yhteisleikkiin jos siltä tuntuu, kummasti tuollaisten tempausten aikana niitä lukijoita putkahtelee esiin. :) Ei mullakaan ole kuin vasta kolme osallistujaa ilmoittautunut, joten saatan pääsät helpolla. :)

CherryKirsche kirjoitti...

Juu tuli siitä ihan käypänen :) Ei mennyt kovin paljoa lankaa, 3 kerää, ja just sitä Batikia joo. Mutta se siis riitti juuri ja juuri ja koetin tehdä S-kokoisestakin vielä tyköistuvamman, kavensin vähän vyötäröltä. Että siis 4 kerää varmaan olisi syytä varata jos tekee kaikki koristelutkin samalla langalla.

Niin, voisihan sitä tietty osallistua siihen leikkiin tässä lähipäivinä anyway :) Katsotaan...