Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Ensimmäinen pajuni = Ensimmäinen veneeni

Joskus mainitsin, että haluaisin osata tehdä pajutöitä... Noh, en voi edelleenkään sanoa osaavani, mutta kurssilla ollaan !


Tämä tuli eilen valmiiksi, ensimmäinen pajutyömme ko kurssilla. Koettaa siis olla veneen mallinen astia.


Olen tästä lapsellisen iloinen :) Paljon varmasti virheitä ja puutteita, ja tosi taitajat ajattelevat, että just. Mutta se on tosi hauskaa ja rauhoittavaa se punominen, unohtuu kaikki murheet ja muut, ja kello käy liiankin nopeaan. Oikein odotan seuraavaa tiistaita :)

12 kommenttia:

Nzqu kirjoitti...

Ihana! Voisin vaikka vannoa, että mun ensimmäinen työ ei olisi lähellekään yhtä hieno. Tai mistä sen tietää, kun en ole kokeillut. :) Varmasti kiva kurssi!

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitti Nzqu :) Se on niiiin hauskaa... etenkin kun on pajut valmiina opella, ei siis tarvii itse kerätä ja kuivattaa ja liottaa ja mitä vielä... :) Kokeile kun on sopiva hetki !

Estetiina kirjoitti...

Voi miten kaunis!

Anneli kirjoitti...

Tämähän on hieno, kyllä sinä voit huoletta sanoa osaavasi.
Pajutöitä olisi kiva oppia tekemään ;)

leenuliini kirjoitti...

Voi mikä mekko tuosta langasta tuleekaan! uliini

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos, Estetiina ja Anneli :) On se kivaa joo se pajupuuhailu. Mutta ei oikein kotioloissa, ellei sitten satu omistamaan maataloa tai vastaavaa, missä olis sellanen vähän "huonompi" paikka puuhata kuin keittiön pöytä :) Sekä sitä tilaa missä kuivatella ja liotella...

Ja kiitos Leenuliini, siitä mekosta varmaan tulee ihan kiva jonakin päivänä... Nyt se on ollut uppeluksissa jo kauan, mahdanko enää ees muistaa heti miten se palanen tehtiinkään... :)

Heidi kirjoitti...

Vaikuttaa tosi kivalta kurssilta:) Pajuvene on oikein kaunis "hedelmävatina". Siihen vois myös laittaa semmosia paperinarusta tai pyöriteltyjä palloja. Hitsi, kun en osaa selittää enkä ees tarkkaan tiedä,miten niitä tehään. Mut jotenkin ilmeisesti lähetään pikkuisen ilmapallon tai jonkun päälle rakentamaan liisterillä. Hmm...olipas selkeä ulosanti :p

CherryKirsche kirjoitti...

Joo, Heidi, olen kans nähnyt jossain sellaisia palloja mitä kuvailet, tai ainakin jotain sen suuntaista. En ole koskaan tehnyt, mutta jos teen niin pidän mielessä tämän vinkin :)

Ranu kirjoitti...

Hyvältä näyttää, ei luulisi ensimmäiseksi!

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos, Ranu :) Meillä koko kurssilla tuli kyllä ihan hienot veneet, ei ollut ollenkaan niin vaikeaa se punonta kuin olis voinut ajatella.

Seijasisko kirjoitti...

Ihana pajuvene ja tuo "ajankohtaista" ovikoriste on tosi kaunis.<3

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos kehuista, Seijasisko ! Kummastakin :)