Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Syksyisiä värejä - Pieniä omenia - Lämpöisiä ajatuksia


Kävelyretkellä tuli "törmättyä" hienoon puuhun... joku koristeomenapuu...? Tälläisiä pieniä söpösiä omenia oli puu täynnänsä ja pihistin viisi, ei kovin kauhea rikos ehkä... Noh, se oli joku yleisellä tiellä oleva puu, kenenkään pihalle en mennyt :)


Noita pieniä kun olis paljon isossa kulhossa, olis aika hauskan näköistä. Tai vaikka pieniä ja isoja sekaisin...


Mä löysin ainoastaan kätköistä sopivan asetin, jossa oli yks lehti jo valmiina. Seuraavana aamuna perheen nuorin huomasi asetelman, sanoi "äitin pienet omenat" ja otti mukaansa. En tiedä missä ovat nyt.... :)

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

On niin suloisia pikku-omppuja, että olisin itekin pihistänyt, jos olisin tuommoisiin törmänny ;)

CherryKirsche kirjoitti...

Kuljin äskettäin jälleen sen puun ohi ja mietin josko nappais taas kourallisen. Mutta, ovat itse asiassa kauniimpia puussa. Joten pitäis napata koko puu :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihania omenoita. Syksy on tunnelmallista aikaa ja saa polttaa kynttilöitä pimenevinä iltoina.

CherryKirsche kirjoitti...

Joo, mäkin tykkään syksystä. Vaikka tuleekin kylmää ja pakkasta ja sellasta, niin toisaalta on tosi ihanaa mennä sisälle lämpimään ja polttaa kynttilöitä. Olis viel takka niin se täydentäis kivasti :)