Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


lauantai 11. syyskuuta 2010

Syitä ja niiden seurauksia

Joskus on monia eri "syitä" ja niillä jollain tapaa yhteinen "seuraus", eikö ?
Tässä tapauksessa kaiken alku ja juuri, syy 1, oli se, että mun askartelutarvikekaappi oli aivan tupaten täynnä. Ja etenkin ihan sekaisin, kaiken uuden vaan olin lykännyt sisään ja ovi äkkiä kiinni.


Mutta semmoisestahan ei edes löydä enää mitään. Saatikka, että sinne mahtuisi jotain tyystin uutta.


Nämä kaksi tulokasta eivät meinaan enää kunnolla mahtuneet.
Askartelupora ja makramelankarulla.


Sitten taas toisaalla se hurtta... piski, rakki... oli syönyt ne mun kengät, "syy 2". Ja ostin sitten uudet, sinänsä joskus edes vähän fiksuna hankin enempi talven varalle olevat popot. Näiden mukana tuli koppa.


Joka sai käsittelyn. Päällystin kankaalla. Ulkoapäin.


Ja myös sisältä.


Kannen sisäpuoli ja kopan sisäreunat saivat pitsikankaan.

 

Ja sitten kolmevuotiaan päikkärien aikana purin kaapin sisällön lattialle. Ja yritin kovasti saada jotain tolkkua järjestykseen ja arkistointiin.


Koppa siis tuli tähän tarkoitukseen. Vaikka voishan se olla jossain ihan muussakin hommassa kuin pimeässä kaapissa kun aika nätti siitä kuitenkin tuli.
 Siltikin, järjestelystä huolimatta, tuo lankarulla jäi rannalle ruikuttamaan... Noh, sille löytyi kaveriksi neulelangat ja paikaksi niiden koti, vanha arkku.


Kopan päällä vaatekauppaketjun koriste ja vähän kimalleliimaa :)
Tuon lauseen mukaan tehkää tänään ! Ja vaikka huomennakin vielä. Ja vuoden päästä. Ja viidenkymmenen vuoden.

6 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Askartelukaapin sekaisuus on ihan tuttu juttu mulle. Vaik sen järjestää viimesen päälle, niin hetken päästä se on taas ihan räjähtäny. Kuka lienee syypää :p Makeet talvikengät oot ostanu. Toi ruskeen sävy on just ihana :)

CherryKirsche kirjoitti...

:) Ehkä se sekaisuuden juttu on sit siinä, että on liian vähän tilaa. Jos olis sellaset amerikkalaiset isot vaatehuoneet ja muut isot säilytysHUONEET (eikä pienet kaapit) niin mahtaisko järjestys pysyä paremmin...?! Vaiko vielä huonommin ?

Juu, kiitti :) Mä tykkään ruskeasta yleensäkin...

Anneli kirjoitti...

Ei kyllä samaksi kaapiksi uskoisi, siistimisen jälkeen.
Minä ostin pyörällisiä sängynaluslaatikoita askartelu tavaroille. Ne on käteviä, ja tavarat löytyy.

CherryKirsche kirjoitti...

Aivan totta, Anneli, varmasti hyvä idea. Ja tulee hyötykäyttöön joka "sentti" :)

Nzqu kirjoitti...

Ole onnellinen, että sulla on edes kaappi, minne saat samaan paikkaan askartelukamat. Mulla on kaikki hajallaan siellä täällä, koita nyt sitten inspiraation tultua alkaa tekemään jotain... :/ Saisin mä ne varmaan majoitettua samaan paikkaan kaikki, mutta se vaatisi varmaan jokaisen kodin kaapin uudelleenjärjestelyä, mikä taas ei kovin paljoa nappaa. :)

Mutta hienon laatikon sait sun tarvikkeille! :)

CherryKirsche kirjoitti...

Nooh... ei mullakaan kaikki kyllä samassa paikassa ole, vaan just kans moneen paikkaan ripoteltu, tosin ton yhden kaapin sitten pyhitin kyllä. Tarkoittaa, että tungin astioita tiukemmin. Juu, en mä paljoa valita :) mutta olishan se kivaa jos olis kokonainen oma askartelu/ompeluhuone :) Mutta kaikkee ei voi saada... :)