Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)














keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Pitsiä & Pinkkiä


Me tytöt kävimme eilen kangaskaupan alessa. Kaksi meistä puuhasteli lelunurkkauksessa ja yksi sitten hiplasi pitsejä ja kankaita ja lankoja ja nappeja... (aikas kiva paikka se kangaskauppakin...)



Poislähtiessä oli pussukassa mm. tuota ylläolevaa kangasta pikkutipun verhoiksi. Siinä on noita pieniä neitejä kiinni jo valmiiksi siellä täällä puiden katveessa. Onneksi kangas oli liian pitkä/kattomme liian alhaalla joten saattoi hyvällä omallatunnolla napsasta palan pois ja käyttää muuhun kuin verhoihin.


Joten kassia aloin hurisuttelemaan klo 21 jälkeen... Ja kolmisen tuntia siinä meni, mutta tuli siitä jonkinmoinen :) Joskus kyllä pistää ihmettelemään, että mikä sitä itseä vaivaa ja onko kukaan muu yhtä omituinen. Väsyttää ja valvottaa itseään yli puolenyön tämmöisen homman kanssa... Kaikki omat iltatoimet on tekemättä vielä klo 12 yöllä ja kämppä sekaisin langanpätkistä, ompelukoneesta, kankaista, pitseistä... puhumattakaan kaikesta tiskistä ja pyykkivuorista sekä yleisestä sotkusta. Ja minä se vaan puuhaan ja painan kaasua ompelukoneen polkimella. Ei kuulosta kyllä kovin järkevältä...


Ostin myös toista kangasta ihan tämmöisiä pikkujuttuja varten, se taisi olla verhoilukangastiskiltä, vähän paksumpaa kangasta. Siitä tein tuon pinkkihörhötyksen alle varsinaisen kassin, sekä vuorin samasta kankaasta ja sisälle pari pikkutaskua. Kerrankin koetin malttaa mieleni tehdä vaan äkkiä ja sinne suuntaan...

Koetin siis edes yrittää olla huolellinen :)

Koristenapeiksi kummallekin puolelle löysin varastostani
keraamiset napit. Ja tuota pitsiä hurluttelin sinne tänne, vaikka jotenkin tuo kassi näyttäisi kaipaavan lisääkin. Vai kaipaako ?
 
                              
                                       





Kassin helman jätin auki jotta saa vapaasti laskeutua... Yöllä viimeiseksi virkkasin ensin tekemäni kangassankojen (eivät olleet hyvät) päälle kiinteitä silmukoita.

Neiti-ihminen kohtaneljävee haluaisi vastaavan kassin... Pitää tänään ommella taas... :) Ehkä kuitenkin vähän lyhyemmän kaavan mukaan seuraava...
     

2 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Kaunis ja pitsinen on kassisi ;)
Muutes niitä neuleita on reilut sata ;D

Kaikki ei ole vielä edes esitelty !

AlleyCat kirjoitti...

Kiitos, Anneli :)

Tjaahah... ei 50 riittänyt :) Vähän arvelinkin, että voi olla alakanttiin :)