Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


tiistai 2. elokuuta 2011

Ikkunamaisema
Tämä hassutus lähti kokonaan Annelin (Annelin käsityöt) tekemästä hienosta verhosta... Tosin sillä ei sitten lopulta ole mitään varsinaista tekemistä tämän kanssa kuitenkaan, koska kyseinen verho oli työllä ja taidolla tehty isoäidin neliöistä. Ja tämä mun tälleen äkkiä yhdessä illassa puuhasteltu...

Tässä on netistä printattu kaunis vanhanaikainen Tukholman vanhan kaupungin kuva kehyksissä. Viritin rautalankaan verhot ja liimasin pikaliimalla ikkunalaudan (vahvaa pahvia). Koetin etsiä sopivaa kissaa ikkunalle taikka vaihtoehtoisesti pieniä kukkia maljakkoon, mutta kumpiakaan ei kotoa löytynyt. Joten nyt siinä ikkunalaudalla on kahvikuppi ja -tassi sekä kannu :)Niin ja mihin laitoin tuon ? No vessan oveen ! Nyt on siis kaupunkimaisemaa siellä(kin).
Kirjastossahan meillä on suuri näkymä New Yorkiin...Sanoisin, että ei kannattaisi ukkokullan poistua kotoa - sillä välin akkakulta saattaa ehtiä tehdä vaikka ikkunan vessaan !Ja ehtipä se laittaa vielä pikku kollaasinkin pienestä tuolista ja nallesta ja tehdä nallukalle vielä kassinkin. Tuossa se nallenpoika lepäilee hetken raskaan kantamuksensa kanssa ja jatkaa sitten taas matkaa...

2 kommenttia:

Ingi kirjoitti...

Kaikkea kivaa olet saanut taas aikaiseksi. Etkö harrasta nukkekoteja?

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos, Ingi :) En kyllä harrasta, vaikka tuli kyllä ihan itellekin mieleen, että tämä juttuhan on tyypillinen nukkekoti-ikkuna. Tosin tämä on isompi, mutta kuitenkin.