Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


perjantai 12. elokuuta 2011

Koira pullossa vai pullo koirassa ?Joskus tosi paljon kauan sitten olen ostanut tämän koirapään, se on siis pullon korkki :) Noh, se on ollut joskus käytössä, tosi harvoin, lähinnä lojuskellut kaikkien haarukoiden ja lusikoiden kaverina laatikossa.

Nyt edellisiltana olin katsomassa kesäteatterissa Blondia. Okei - sanotte, mitä siitä, eihän ne liity toisiinsa nämä asiat...?! Mutta kun liittyy :) Väliajalla nimittäin join limua pienestä söpöstä pyörykäisestä pullosta, jota katsoin sillä silmällä jo sen vielä ollessa hyllyssä. Ei varmaan olisi saanut ottaa tyhjää pulloa mukaan, mutta hey camoon, tosi pieni pullo ja maksoi 3 euroa... Jo siihen oli laskettu hintaan mukaan pantti jos toinenkin. Anyway, kotiin sen toin.

Ja sitten eilen illalla näin laatikossa koiranpään ja siinä samoihin aikoihin pienen pulloni ja päätin tehdä niistä kaverit :)
Virkkasin koiralle tiukan puvun. Ensin oli helppoa ilman pulloa, mutta kun pullo piti laittaa sisälle, kävi homma aika hankaksi. Mutta puku tuli. Sitten häntä ja tassut. Häntään vähän rautalankaa sisään, ja sitteen vaan ompelin kaikki paikoilleen...Kun koirapullo oli valmis, mieheni kommentoi tyypilliseen tapaansa taas sellaista mikä ei ole oleellista... Kuten nyt, että dalmatialaisen turkki ei sitten olekaan pilkullinen. Hörlöpsis ! En edes ollut tajunnut, että koiranpää edusti dalmista... Epäoleellista, sanon minä... :)

Kuitenkin. Siltikin. Laitoin koiralle vähän pitsisiä pilkkuja, jotta vartalossakin sitten kuitenkin jotain pilkkua olisi. Tosin sitten taas dalmatialaisen pilkut ovat mustia valkoisella pohjalla, ja tämän valkoisia tuota... ruskealla pohjalla...
Takamuksessa tällä on sydänpilkku :)

2 kommenttia:

Ranu kirjoitti...

Sulla on kyllä ihan uskomattomia ideoita, ihana!

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitti, Ranu :) :) :)