Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


perjantai 19. elokuuta 2011

Sinisyyttä heijastaenTästä tulee tälläinen sinisyyden riemuvoittotarina... Ilman kyllä mitään päätä tai häntää, tai edes hännänpäätä...
Tuonne ylös mastoon olis kiva kiivetä - jos uskaltais...Edelliseen juuri ja juuri voisin uskaltaa, mutta tuonne voimalinjoihin en... Huh, mikä työpaikka tuokin. Täytyy olla melkolailla varma kyllä turvallisuusasioiden kunnossaolosta kun tuolla menee...Nämä pienet laivat ostin Ericestä, Sisiliasta. Niille piti saada merta alle, joten virkkasin sellaisen...Ja tämä se taas näyttää jätskiannokselta, vaikka piti olla leivos. Noh, aina ei voi tulla hyvää, kun priimaa pukkaa... No heh juu :)Ja semmonen juttu vielä ennen viikonlopputoivotuksia, että se on niin kauheen tosi ihanan kivaa kun te "vanhat" kommentoijat jätätte viestejä, tuntuu sellaiselta vanhojen luottokaverien mielipiteiden vaihdolta. Eli siis kiitos kauheasti, jättäkää vaan edelleenkin :)

Sen lisäksi laskurista huomaan teitä lukijoita käyvän enemmänkin, joskus ihan kymmeniä päivässä. Silti kommentteja ei näy. Olisi todella hauskaa, jos tekin, jotka useasti käytte - tai vaikka kerran vahingossa vaan eksytte - jättäisitte merkin käynnistänne. Ei tarvitse kehua mun töitä, kertokaa vaikka itsestänne jotain... kuka mitä ketä miksi -jotain... :)

Koska kyllähän se niin on, että blogin kirjoittaja antaa itsestään, tuo ainakin jotain pientä huvia toisten elämään hetkeksi. Ja se on se tarkoitus toki. Mutta myös joku kommentti olisi virkistävää saada toisinkin päin. Ei kai asia kuitenkaan niin ole, että vain niille kommentoidaan keille kaikki muutkin, siis laumahengessä ?

Kuis olis siis vaiks vaan tän kerran tännekin...?

Ja nyt:

RENNONLETKEETÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE !

6 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Tuo sinun loppu kaneetti on hyvä. Minäkin olen joskus miettinyt sitä, että laumasieluisesti kommentoidaan jotakin tosi paljon ja muut vähän vaan ohitetaan. Olen yrittänyt ja nykyään huomaan, että yksi sanakin riittää.
Tosin joskus kommenteissa olisi hyvä olla se naamakirjan tykkään ruutu. siellä näkyis myös tykkääjän nimi. Jotkut kommentit on hyviä. Minä tykkään tuosta kaislamekostasi.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa sinisyyttä paljon kun sen vain huomaa. Mukavaa viikonloppua.

Ranu kirjoitti...

Jestas miten upea tuo seinäsi mekko! Onhan se kiva että talven tullen silläkin on lämmikettä ;)

Söpöjä pikku virkkauksia <3

Anonyymi kirjoitti...

Löysin sattumalta tänne ja jäin katselemaan ja ihailemaan kädentaitojasi - minäkin tykästyin kaislamekkoon!! Mukavaa elokuun loppua!

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos, Jaana, viestistäsi. Se voi kyllä vähän noin olla, että lauma vetää... Joka musta on kyllä väärin. Kyllä ainakin itse usein (ei tietenkään aina tule tehtyä) koetan kommentoida vaikkei olisi yhtäkään pohjalla. Tai joskus jopa päinvastoin, jätän kommentoimatta jos pohjalla on 50 muuta...

Kiitti, Enkuli :)

Ja kiitokset kaikille kaislamekkoni kommentoinnista :) Tykkään siitä kovasti itsekin.

Kiva, "Anonyymi", kun sinäkin eksyit, eksy taas joskus uudestaan :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Minä annan Sinulle tunnustuksen.