Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


sunnuntai 28. elokuuta 2011

Pitsisiä kiviä & AvainnauhaTämän verran olen tehnyt pitsikiviä... Ostin noita valkoisia kiviä ihan tätä tarkoitusta varten, vaikka kyllä ihan tavalisetkin kivet siellä sisällä hyvältä näyttäisivät.Kivaa puuhastelua ! Teimme näitä viimeksi kässäkerhossammekin.


Tässä vielä juuri valmiiksi saamani avainnauha, tämä lähtee huomenna postiin (vihdoin ja viimein...) sen tilaajalle. Toivottavasti on mieleinen :)

Alla tuossa muuten on pieni liina (pyyhe oikeastaan), jossa olevan vuosiluvun takia halusin sen ostaa viime viikolla käymästäni Serafiini-putiikista (kiva sisustusliike, käykää katsomassa). Keksin heti putiikissa mihin tuon liinan laitan... Nimittäin mamman vanhanaikaisen arkun päälle, joka meillä on olohuoneessa pöytänä sisällään lankoja.
On meinaan mamman syntymävuosi tuo 1921...

3 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Ei meidän hiekkakuopalla ole noin upeita kiviä löytynyt :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanat kivet ja tuo avainnauha on herkullisen värinen.

CherryKirsche kirjoitti...

Niin... nuo kivet ovat sellaisia turhan välttämättömiä :)

Avainnauha menee lastentarhaan tädin kaulaan, joten toivon mukaan miellyttää lastenkin silmiä... :)