Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


maanantai 22. elokuuta 2011

Maalaisunelmia
Mulla on uusi ihastuttuvallisen ihana kirja, tämä Maalaisunelmia... Siinä on kauniita kuvia sekä paljon ideoita ja ohjeita. Luin sitä yhden Hesan menomatkan ja sain monia inspiraatio-ajatuksia. Nyt mulla onkin tällä hetkellä ulkona kaks vanhaa parveketuolia sekä rottinkipöytä, jotka odottavat käsittelyä. Rottinkipöydän kyllä jo spraymaalasin siniharmaasta valkoiseksi, joten se lienee valmis (ehkä) sillä lailla. Mutta tuolit odottavat jännää juttua.. :)
Kirjassa oli mm. pujotettu ruusuja rautalankaan, joten minä perässä. Tuossa on osa saamistani synttäriruusuista.
Ja tämä nyt ei mikään uusi juttu ole, taitella sanoja rautalangasta, mutta kokeilinpa tuon verran. Kiinnitin sen siihen joku aika sitten tekemääni ikkunavaatteeseen, joka julistelee tykkäämissanoja... :)P.S. Olemme tänään isomman tipusen kanssa maalanneet keittiön pöydän... Huomenna siihen laitetaan sapluunalla sanoja... :)

3 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Ihania kuvia tuossa kirjassa :)

Ingi kirjoitti...

Pidän myöskin sellaisesta maalaisromanttisesta tyylistä.

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitokset söpöset kommenteistanne :)