Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


lauantai 16. lokakuuta 2010

Kaaostekniikan riemuvoitto

Pajua voidaan punoa myös kaaostekniikalla, kun pohja on luotu, aletaan täytepajua pistelemään sieltä täältä, vähän mistä parhaalta tuntuu, alta päältä ristiin rastiin... Sopii mulle erittäin hyvin kun ei tarvitse noudattaa tarkkoja sääntöjä. Mutta ei sovi kontrollifriikeille, tuottanee suuria tuskia tehdä sotkua :)
Hassua sinänsä, että tuollainen lause "ettei tarvitse noudattaa tarkkoja sääntöjä" sopii mulle niin hyvin kun ajattelee, että kuitenkin aikoinani erehdyin oikikseen... :) Siellä niitä sääntöjä sitten viljeltiin roppakaupalla kirjat piukassa... Jospa se sitten on osasyynä siihen, että vähän väljemmässä on parempi. Tästä ei toki pidä vetää väärää johtopäätöstä, kovin lainkuuliainen ja tunnollinen olen kyllä edelleen, ja reiluuden puolestapuhuja. Mutta ei kaikki aina niin kauheaa ole. Jos vaikka hippusen ajaa ylinopeutta mitään vahinkoa aiheuttamatta. Tai ei noudata aina kaikkia neule- ja virkkausohjeita ihan täysin :) Tai työkaverit huom. jos menis kuitenkin kattoon mitä sen "pääsy kielletty"-kyltin takana oikein on ?!


Jou... tässä yllä siis pajukurssin satoa.
Ja alla samaa tekniikkaa toteuttava sydän, kaulakoru.
Ja tässäkin alla on sydän :) Mutta tuo pallurasotku on täyttä kaaosta. Mut musta aika kiva :)


Aika monikäyttöistä tuo kaaos siis...
Tosin kotioloissa kun pienin neiti-ihminen työstää kaaosta oikein olan takaa,
minne meneekin ja missä kulkeekin, en ole löytänyt vielä sitä positiivista puolta..... :)
5 kommenttia:

Estetiina kirjoitti...

Ihanat sydämet! Ja tietysti tuo koru myös :)

Joskus muistan kuulleeni, että kun lapsi purkaa laatikoita ja kaappeja niin se kasvattaisi luovuutta. Ja jos lastenhuone on sotkuinen, niin silloin lapsi osaa leikkiä ja nimenomaan heittäytyä siihen leikkiin joka on kuulemma hyvän leikin tunnusmerkki.

Kaaos on kehittävää...? Ja aikuisten tekemisisssä nii kovin kaunista katsottavaa.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa upeita töitä.

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos, Enkuli :)

Ja Estetiina, tuo olikin lohdullinen ja hyvä teoria :) Mutta jotenkin noin se varmasti meneekin. Pitää koettaa muistaa tämä kun seuraavan kerran taas päivittelee miten on mahdollistakaan, että minuutti sitten siivottu ja heti on kaaos päällänsä. Itse asiassa eilen jo koetin pitää tätä mielessä ja ellei kauheasti helpottanut niin ainakin vähän hymyilytytti :)

Nzqu kirjoitti...

Mä olen itse jonkinlainen kaaos-ihminen. Paremminkin mun huushollia ja tekemisiä voisi kutsua nimellä 'hallittu kaaos'. Eli jonkinlainen järjestys täytyy olla, vaikkei ulkopuolisista ehkä siltä aina näytä. :)

Hienoja töitä!

CherryKirsche kirjoitti...

Juu, niin mäkin... En "ymmärrä" ihmisiä, joilla on kaikki paikat niinkuin näyttelysalissa :) eikä elämää näy missään...