Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


maanantai 11. lokakuuta 2010

Pajutyökirja

Nyt kun nää pajut kuuluu top vitoseen mun omassa ranking-listassa just nyt, niin tämmöisen kirjan tässä justiinsa hankin :) Tuossa on sellaisia ymmärrettäviä ja helpohkoja töitä, ja myös kaikkea muuta ohjetta luonnon antimista kuin vain pajuhommeleita.


Kuten tämä alakuvan tammenterhokranssi. Ihana, helppo... terhoja, rautalankaa, kuumaliimaa ja joku kranssipohja. Tässä se pohja on just jostain pajun kaltaisesta, mutta voihan se olla mikä vaan. Ja terhoista on tehty myös helmet :) Sellaset oliskin aikas makeet !

Tässä alhaalla myös toinen hyvin ajankohtainen hassutus, vaahteranlehtiä kruunuksi päähän ja töihin ! Saiskohan siitä jo vähän lepolomaa...?!

5 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Ai ai, tuosta saat varmaan taas paljon kivoja ideoita :)

mate kirjoitti...

Eksyin sivuillesi ja huomasin, että onpa hyvän näköinen syksyinen sydänkranssi.:D

CherryKirsche kirjoitti...

Juu, Anneli, toi on kiva kirja kun siinä on tosiaan muutakin kuin pajusta tehtyjä. Vaikkei se pajunpunonta vaikeaa ole, niin mietin kyllä, että mahtaako pelkän kirjan perusteella sitä täysin hokata miten se menee. Hyvä käydä kurssi ensin. Ja sitten lisää kirjoista :)

Mate, hauskaa että eksyit tänne, eksythän toistekin :) Kiitos kranssin kehusta !

Jokke kirjoitti...

Pajutyöt on tosi mukavia, tykkään myös kovasti.

CherryKirsche kirjoitti...

Sä oletkin, Jokke, varmasti tehnyt niitä pajutöitä paljon. Mä vasta aloittelen, mutta kivaa on ollut. Yksi kerta kurssista jäljellä ja vati valmisteilla :)