Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


lauantai 2. lokakuuta 2010

Probleemos... :(

Minä - joka en siis kuulu nörttiporukkaan, enkä kauheasti näistä tietävistä koneista ymmärrä, olen nyt törmännyt pahoihin pulmiin tässä touhussa... Ensin koetin ottaa normaalisti kuvia, joita olisin tänne laittanut, noh, ne eivät tallentuneet oikein päin vaikka kuinka käänsin, otin uusia kuvia ja ongelman piti poistua. Mutta sitten tämä vekotin alkoi väittää että joku evästetoiminto oli otettu pois käytöstä... Sen kanssa taistelin vaikka kuinka ja nyt se olevinaan on toiminnassa - luulen. Ei se siinä ollut kuitenkaan se ongelmavyyhti, seuraavaksi sanoi toistuvasti tämä viisas kone, että "palvelin hylkäsi" kun  koetin ladata kuvia. Ja sitä ihmettelemään ja googlaamaan seuraavaksi. Törmäsin jossain sellaiseen tietoon, että jos tulee 1000 kuvaa vastaan (en tiedä onko jo tullut, epäilen vahvasti onko jo voinut) tai joku tietty megatavu, niin kuvaboxi on täynnä. Onko tosiaan näin ? Ja mitä sitten pitäisi tehdä...? Oletteko törmänneet samoihin ongelmiin ? Vai johtuneeko tämä kaikki ihan jostain muusta syystä...?

Joka tapauksessa, hyvää viikonlopun jatkoa kaikille ! IKT (ilman kuvia toistaiseksi)...

2 kommenttia:

Nzqu kirjoitti...

Voi, mä anti-nörtti en osaa kyllä neuvoa! Enkä tunne Bloggerin systeemejä. Vuodatuksessakin on joku limitti kuvamäärälle, mutta latailen osan kuvista Picasan kautta. Flickr:ia en ole juuri käyttänyt, mutta sitäkin kautta voi kuvia lisätä.

Hyvää viikonlopun loppua kuitenkin! :)

CherryKirsche kirjoitti...

Juu, kiitti, pitää tutkia noita sun kertomia vaihtoehtoja sitten kun nykyinen ensiapu pamahtaa rikki taas.... eli ehkä jo hyvinkin pian....