Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Shamaanitar

Tämä kuuluu siihen sarjaan, että ei tule toista vastaan.... :) Tarkoitti se sitten hyvää tai vähemmän hyvää....
Pajukurssilla siis tehtiin amppelia. Just. Toiset teki tosi hienoja amppeleita, sellaisia simppeleitä ja kauniin tyylikkäitä. Ja sellanenhan on hieno. Mäkin tykkään. Mutten vaan pysty sellasta oikein itse tekemään. Mun mielen mukaan siitä puuttuu jotain, on liian selkeä, liian helppo, liian "tyyni".... Joten lopulta, muutaman epäonnistuneen idean jälkeen, siitä mun amppelista sitten tuli tietäjäeukko... :)Kiedoin loimet yhteen erillisillä pajuilla pääksi ja loppuloimet vähän sotkuiseksi tukaksi. Käsityölaatikoitten seasta löytyi tuollainen kesken jäänyt takinselkämys, joka nyt tälle naikkoselle meni ponchoksi...

Mutta eihän sekään vielä riittänyt. Ponchoon laitoin hapsut ja roikkumaan uudistettuja sananlaskuja, kuten:
"Ihmisiä on kolmenlaisia.
Niitä, jotka osaavat laskea.
Ja niitä, jotka eivät osaa."

Yksi shamaanin tehtävistähän on antaa elämänohjeita. Sitä tää nyt sit tekee.... :)

10 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Hauska ja erikoinen !
Se on aina kiva että tekee erilaista kuin muut :)

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos, Anneli :) Niin, näin kun ikää tulee hippusen enemmän niin uskaltaakin hippusen enemmän... :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kiva ja taatusti uniikki. Tuo ei olekkaan helppo ja fliisu, vaan haastetta taisi olla. Tyylikäs on vielä kaiken lisäksi

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitti, Enkuli :) Itse amppeli oli kyllä periaatteessa helppo tehdä, aikaa vaan meni ihan hurjasti, kova homma sikäli. Ja tuo loppu oli tollasta... omaa makustelua... Mahtaako kehdata opelle viedä näytille... ei ehkä meinannut ihan tällästä... :)

Heidi kirjoitti...

Tottakai voit viedä opelle näytille. Eiks kuitenki noiden kurssien ideana oo kannustaa omiinkin juttuihin, herättää ideoita. Ei ehkä oo perusamppeli, mut hieno ja erilainen esine :)

CherryKirsche kirjoitti...

:) Juu, kyllä mä otan sen kainaloon mukaan ja kestän hiljaiset katseet ja sen hetken kun miettivät sanoja, ope ja muut oppilaat... :)

Mutta joo, varmasti kurssien tarkoitus on, että oppilaat soveltaisivat, ja sieltä tulee vaan niitä peruskaavoja millä työskennellä.

Nzqu kirjoitti...

Vitsi mikä idea! Mitä kurssin ope tykkäsi?

CherryKirsche kirjoitti...

Ope oli vähän hiljaa... :) Kauhean kiva ope, mutta ehkei me oltu ihan satasella samalla aaltiksella...

Nzqu kirjoitti...

Eikös se niin ole, että suuria taiteilijoita ei juuri ymmärretty heidän omalla aikakaudellaan? ;) Jos yhtään lohduttaa, niin ehkä sun tuotoksista maksetaan sadan vuoden päästä suuria summia. :D

Leikki sikseen, shamaani on hieno eikä aina kaikkien mielipiteet voikaan olla samanlaisia.

CherryKirsche kirjoitti...

Juu, ainakin alku on just sellanen normaali tuossa taiteilijahommassa... yhtä "köyhyydessä" eletään kuin monet oikeista suurista taiteijoista. Noh, ehkä silläkään asialla ei sovi leikkiä, oikeasti heillä ei ole ehkä aina ollut rahaa ruokaankaan edes.

Mutta niin, ei kaikkien tarvitse tosiaan samaa mieltä olla. Ja musta on vaan kivaa tehdä joitain asioita (mistä ei ole kelleen haittaa) vähän toisinpäin :) Nähdä miten etsitään sanoja ja katotaan vähän pitkään...