Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


tiistai 26. lokakuuta 2010

Terveisiä Caribialta !

Oltiin siis kuvitteellisella Karibian matkalla... :)

Oikeesta matkasta ei tietoa,

varmaan koskaan ei sellasta mahdollisuutta tule,

mutta ees laivassa käytiin :)


Hieno venhohan tuo taas oli...
Niin korkea, että rekka-autokin näytti muurahaiselta vieressä...Noihin keltaisiin pelastusveneisiin meni muuten noin 374 ihmistä aina yhteen... Yhteensä paattiin mahtuu 6000 matkustajaa, ja miehistö päälle, jos nyt nuo luvut oikein muistan...

Pääkatu oli sellanen Silja Linen katu, hippusen vaan prameempi :)


Tämä alakuvan haukku tutki paikkoja Main Streetillä...Ulkona vois kuvitella, että olis kiva istuskella lämpimässä auringossa ja katsella vesiakrobatiaesitystä (joka tuli nauhalta nyt)... Tosin vaati Suomen lokakuisessa illassa aika paljon mielikuvitusta kuvitella se lämpö... ja se esityskin puuttui...


Isossa alakuvan ravintolassa, josta tuossa kuvassa on vain pieni osa, olimme syömässä pitkän kaavan päivällisen. Todellista palvelua sisältävän. Jatkuvalla syötöllä joku kysyi onko kaikki hyvin ja halutaanko jotain muuta eikä mikään lasi saanut olla puolta tyhjempi. Ihan liiallista palveluhenkisyyttä suomalaiseen makuun...

Etsin taas ideoita...

Tässä yhdessä liikkeessä (suljettu) oli hienoja vateja koristeena,

niissä oli rautakehikko sisällä ja jotain tuollaista mitälievartta kiedottu

KAAOKSELLA ympäriinsä.. :)
Yhdessä kohtaa seinässä oli tälläinen muovista tehty taideteos, ei sitten huonompi idea lainkaan. Kuulin kerrottavan, että leivinpaperin välissä voi silittää muovia kovaksi käppyräksi. Sitten vaan leikkaa ja kiinnittää/ompelee/liimaa niistä mitä haluaa. How about that ?

Ja sitten, jestas sentään, ihania pukuja roikkui yhdessä aulassa. Näissäkin rautalanka alushameena ja tuollaisesta jostain kimallenauhasta tehty mekko päällä !
Siis: IHANIA !
Jos tälläinen alla oleva jalankulkuvalo olis joka kadun kulmassa täälläkin, niin ihme olis jos joku malttais kävellä päin punaisia. Kun ei ehkä malttais kävellä ollenkaan, kun vaan katselis :)Kuulemma jossain päin on/on ollut samankaltainen iso laiva, josta voi ostaa itselleen oman hytin ja laiva vaihtaa paikkaa aina lämpimään.... Sellainen sitten eläkkeellä...?!


7 kommenttia:

Nzqu kirjoitti...

Vähän erinäköinen paatti kuin meidän Ruotsinlaivat.

Mun on pitänyt kokeilla sitä muovipussien silittämistä, mutta enpä ole saanut aikaiseksi. Pelkään, että tulee kauhea sulaneen muovin käry. :/ Mutta sillä konstilla voi useamman kerroksen muovipusseja sulattaa yhteen ja niistä on tehty muistaakseni ainakin avaimenperiä ihan kaupallisessa mielessä.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa upeita kuvia. Nuo mekot ovat kauniita.

CherryKirsche kirjoitti...

Nzqu: Niin, onhan se pikkuisen erinäköinen :) Ja isompi, tuossa oli 17 kerrosta... Mutta kyllä se varmaan viikon ristelyllä tutuksi tulisi, ehkä liiankin.

Jaa, jaa, että monta muovipussia yhteen... tulee varmaan aika kestävää sillä lailla. Kuulin, että joku oli tehnyt laukun tolla silittämistekniikalla, leikellyt muovipusseista kivoja kuvia ja sit lopuks ommellut yhteen. Pitäis varmaan kokeilla.

Enkuli: Kiitoksia :) Noi mekot oli kyllä todella hienoja, niitä oli paljon ja erivärisiä ja -näköisiä. Mutta mitä vaan mahtais tulla jos ite koettais kopsata... :)

Ranu kirjoitti...

Jaahas, noissa mekoissa täytyy jo ehkä miettiä mitä sinne alle laittaa..

CherryKirsche kirjoitti...

:) Jos olis iso talo ja korkea katto, niin koristeena nuo olis kyl ihania, vaiks just jossain korkeassa porrasaulassa. Niinkuin moni muukin joka vaatis ekaks sen tosi ison huushollin :)

Heidi kirjoitti...

Upea laiva, tai alukseksihan tuota pitää jo kutsua ;) Ollaan miehen kans katteltu Caribian risteilyjä sillä silmällä, mut viikon reissu parvekkeellisessa hytissä maksaa sen verran, että joudutaan vielä jonku aikaa pelkästään tiirailemaan matkaesitteitä. Mut kyllä joskus vielä...

CherryKirsche kirjoitti...

Juu kyllä sellanen retki varmasti olis tosi kiva. Ei välttämättä mikään pienten lasten kanssa tehtävä juttu, mutta pariskunnalle tai isompien lasten kanssa mukavaa. Tylsää kun se raha(n puute) rajoittaa..... :( :)