Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Kynttilöitä... Voiko niitä olla liian vähän ? Vai liian paljon ?

Mitäs mieltä te olette...?

Näyttääkö teistä paremmalta polttaa vain yhtä kynttilää kerralla ?

Ylväästi ja yksin...


Vaiko vain yhtä pidikettä pitelemässä montaa kynttilää kerralla ?

Kuten tämä traditionaalinen, mutta iki-ihana poronen...
Vai pitääkö kynttilöitä olla kokonainen väriarmeija ?Kuka arvaa mikä näistä ylläolevista on mun mieluisin juttuni :) ?3 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihania kynttilänliekkejä. Enkeli on tietenkin suosikkini.

Nzqu kirjoitti...

Noi värit taitavat olla Sun Juttu. :) Mä tykkään tuosta porosta, tosin mä olen vähän neuroottinen kynttilöiden kanssa ja pelkäisin niiden varmaan tipahtavan tuolta. :/ Useimmiten suosin suht matalia ja paksuja pöytäkynttilöitä tukevissa jaloissa tai kipoissa tai tuikkuja (niistä tosin jää liikaa roskaa - josta voi kyllä askarrella kaikkea...). Nyt lähtee jo ihan sivuraiteille jutut. :)

CherryKirsche kirjoitti...

Niinpä tietysti, Enkuli, tuo enkeli on sun suosikki :)

Ja ihan oikein, Nzqu, niinpä on, nuo värit se mun mieleeni eniten oleva :) Porostakin tykkään minäkin. Vaikeaa vaan löytää siihen kynttilöitä, nuokin ovat kakkukynttilöitä, ja paloivat loppuun "heti".

Mitä olet askarrellut/ajatellut tehdä tuikkukynttilöiden kipoista, sellasista muovisen näköisistä ? Mulla on niitä kasa varastossa, mutten tiedä mitä tehdä niillä ? Pois en raaskinut heittää...