Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


perjantai 10. joulukuuta 2010

Luovaa postia by Nzqu :)

Jee, jee !!! Taannoinen Nzqu:n alias Tiukka Pipon Luovan Leikin haaste pompahdutti ihanan kirjeen :) Alla pehmoinen ja kaunis tiskirätin nimikkeellä kulkeva suloisuus. Mutta eihän tota voi oikeesti kastaa ja likastaa ja nuhrustaa... ihan liian söpö siihen :) Pitää vaan koettaa katsoa paikka mistä se saa roikkua kauniisti ja olla tiskirättikoriste :) Aivan ihana, kiitos :)


Bonuksena, muttei mitenkään vähäisempänä, kirjeestä löytyi vielä tämä superhieno magneetti. Muistan kun Nzqu, näitä teit ja julkaisit blogissasi ja kiinnitit siihen hienoon uunipeltimuistitauluun, tuli itselle oikein ikävä niitä omia vanhoja kiiltokuvia ja näitä ihania vanhoja rouvia... jotka olivat niitä parhaimpia ja "arvokkaimpia" kiiltokuvia... En tiedä missä ovat omat kuvani... Joten ilo oli kyllä suuri, kun tämän lähetit !!! Tosi kivasti muistettu :)

Pidän tämän rouvan töissä vain itselläni...
Kotona olis 20 kiinnostunutta sormea lisää hamuamassa sitä
jääkaapin ovesta... Ja hukkaamassa seuraavaksi... :)

2 kommenttia:

Nzqu kirjoitti...

Ihanaa, kun tykkäät! :) Kyllä sun täytyy rättiä testata, että mä saan tietää kuinka se toimii. :)

CherryKirsche kirjoitti...

frasesEi voi :) Sit se nuhrustuu eikä oo enää yhtä hieno :) Tuleekohan musta näin ollen joku päivä semmonen mamma, joka ei raaski käyttää muita kuin vanhoja ja jolla on kuitenkin kaapit täynnä kaikkee uutta...