Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


perjantai 17. joulukuuta 2010

Salaisuus ja Toivepuu

Oletteko lukeneet tätä kirjaa ?
Salaisuus - Secret
Luin edellisiltana sen melkein kokonaan, ja pitää sanoa sen olleen aika vaikuttava eepos. Niille, jotka eivät tiedä yhtään mistä puhun, kerrottakoon sen olevan eräänlainen elämänhallinnan opaskirja. Yksinkertaistettuna elämän suuri salaisuus on vetovoiman laki. Sitä saat mitä heijastat. Positiivisuus ja iloisuus synnyttävät positiivisuutta ja iloisuutta ja heijastuvat moninkertaisesti meille takaisin. Niin tekevät myös negatiiviset ajatukset. Kumpaa siis haluat elämältäsi ? Kaiken ilon, onnen ja yltäkylläisyyden vaiko valituksen ja murheen siitä, että kaikki on huonosti... Jo tämä ajatus pelkästään on aika valaiseva...


Mutta ei siinä kaikki...
Kirjan mukaan saamme kaiken mitä haluamme kunhan vain noudatamme muutamia perusajatuksia ja -sääntöjä.
Kaikki alkaa kiitollisuudesta. Meidän tulisi kiittää satoja kertoja päivässä.
Kaikesta.
Pienistäkin asioista.
Sen jälkeen:
A. Toivo
B. Usko
C. Vastaanota


Jos uskot ja luotat syvästi ja ehdottomasti, saat mitä haluat. Mitä vain.
Asian havainnollistamikseksi kehotetaan tekemään toivetaulu. Minä tein toivepuun :)
Laitoin vaatimattomasti puuhuni pitsitalon ja rahashekin... :)
Tarkoitus siis on laittaa toiveet selkeästi esille, jotta näet ne usein ja ajattelet niitä, uskot niihin. Se, miten tavoite toteutuu, ei ole ihmisen itsensä huolena. Jos luottaa riittävästi, toiveet toteutuvat tavalla tai toisella.
Hassutustako ?
Voi olla. Muttei haittaakaan mitään. Koska mikään mikä auttaa positiiviseen mieleen ja edes hetkelliseen asioiden suhteuttamiseen, ei voi olla koskaan pahasta.
Suosittelen kirjaa pukin pussukkaan joko ihan itselle tai läheisille.

2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Tuo kirja pitää lukea ehdottomasti. Niin se kyllä on että positiivisuus ja negatiivisuus heijastuu moninkertaisena. Onpa ihanainen tuo toivepuusi.

CherryKirsche kirjoitti...

Juu kannattaa lukea ! Saa siitä ainakin joitain ajatuksia vähintään.

Tuon puun olen tehnyt varmaan kolme vuotta sitten, eikä se löytänyt paikkaa kunnolla ollenkaan, vietti vaan kaapissa aikaansa. Ja sitten. Olikin yht'äkkiä tähän tarkoitukseen aivan täydellinen :)