Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


perjantai 17. joulukuuta 2010

Wanhan Ajan markkinoilta

Kaikkea kaunista ihmiset osaavat käsillään tehdä :)
Se on tosi kivaa se... kun vaan viel olis se pitsihuvila kallion päällä meren rannalla ja siellä korkeita ja isoja huoneita ihan liikaa... iso keittiö, missä joutuu ihan nousemaan jos haluaa pöydän ääreltä hakea jotain jääkaapista... suuret huoneet missä sängynkin vois laittaa kymmeneen eri paikkaan (eikä vaan siihen just yhteen)... kivoja ikkunalautoja kukkasille ja muulle "tärkeelle"... riippukeinun paikka terassilla ja iso ulkoovi, mihin tämän voisi laittaa vain todetakseen,
ettei se siitä edes näy, vaan tarvitaan viidesti isompi...

No juu. Mutta siis takaisin todellisuuteen: Aikas ihqu sydänsysteemi se on tämä(kin). Kuten eilinen Ranunkin sydän ja ne monet muut mitä olen ostanut nyt joulun aikaan kuuseen tai sitten sisustusliikkeistä muuten vaan koristeeksi hankkinut.

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

On kyllä kaunis :) Markkinat ja myyjäiset on kivoja, aina tarttuu matkaan jotain mukavaa kotitekoista. Lähdetään tiistaina miehen kans Tallinnaan katsastamaan joulutorit. Saas nähdä, mitä sieltä löytyy.

Hyvää joulun odotusta sinulle!

CherryKirsche kirjoitti...

Sanopas muuta, niin on :)
Hyvää reissua teille ! Toivottavasti löytyy paljon kivoja juttuja :)

Ja kiitos, samoin sulle myös !!!

Anneli kirjoitti...

Tuo sydän on ihanan suloinen :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

On kyllä kaunis sydän, samoin kuin tuossa edellisessä postissakin.

CherryKirsche kirjoitti...

Sydämet on aikas kivoja, olen huomannut että mulla on niitä melkoisen monta... on siellä ja täällä roikkumassa ja ovessa ja kuusessa... :)