Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Piparíen "leivontaa"

Tuota omaa allaolevaa "joulurauhan" julistustani mukaellen, teimme lasten kanssa joulupipareita... Ostimme siis nätin purkillisen pipareita ja koristelimme ne :) Ja se oli sitten siinä. Okei, okei, nyt joku mutrustaa huuliaan ja sanoo, että eihän tuosta tule joulutunnelmaa ja vastaleivotun piparin tuoksua ja sellaista. No ei. Mutta hauskaa se oli tämäkin :) Yhdessä tekemistä...
5 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Kauniita pipareita !
Minusta ei kyllä kaikkea tarvitse tehdä itse.
Minäkin ostan valmiit taikinat ja tietenkin piparit pitää koristella.
Laatikkoruuat ostan valmiina ja tuunaan ne kermalla ja voilla omiin vuokiini. Näin olen tehnyt jo monta vuotta. Ja menee kuin "väärä raha".

Ei kannata väsyttää itseään liialla höösäämisellä.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi mahoton miten kauniita pipareita. Raskiiko noita syödäkkään.

Nzqu kirjoitti...

Nättejä niistä tuli! Sen kun ostat piparit valmiina, en tuomitse. :) Mä tykkään tehdä itse, mutta en jaksaisi koristella. :)

Paula kirjoitti...

Upeita pipareita! Eihän kaikkea tartte, eikä aina ehdikään itse tehdä. Onneksi kaupasta saa kaikenlaista herkkua valmiinakin! Mutta noita on varmasti ollut mukava koristella :)

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos kaikille piparieni tuomitsemattomuudesta :) Ihailen kyllä kaikkia jotka osaavat leipoa ja tehdä ruokaa ! Siitä ei ole kyse. Mä en vaan oikeen osaaaaaaaaa......... :)