Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Keisarin(nan) uudet saappaat

Once upon a time...
...oli eräät talvisaappaat, jotka olivat kärjistään kuluneet pinnasta raapuille. Muutoin ehjät, mutta paha kauneusvirhe keskellä nokkaa kummassakin.

Surffaillessani päivänä kauniina näin, että joku oli päällystänyt vanhat saapikkaansa. Jutussa sanottiin, että kankaita oli ommeltu ja liimailtu. Ja sen jälkeen käytetty jo useampi talvi. Noh, mullahan ei riitä taito ja kärsivällisyys alkaa trimmaamaan sopivasti kaartuneiksi saatuja paloja ties millä kaavoilla ja muilla ja sitten ommella huolellisesti palat yhteen ja vasta sitten liimata sopiva puku saappaan päälle.


Siis ei. Minä siis sivuutin nuo esivalmistelut ja pistin leikaten ja liimaten, pala sinne ja toinen tänne. Ja jos jostain pilkisti valkeaa, uusi pala vaan päälle. En siis sano, että kestävät lähempää tarkastelua - tai että kestävätkö ulkona miten kauan, päivän vai minuutin. Alkaako liima mahdollisesti kastuessaan jotenkin repsahtamaan ? En tiedä. Enkä niin kauheasti välitäkään. Tässä kohtaa nyt ainakaan.


Sillä projekti oli ihan hauska, luova :)


Ehkä jotain pitää lisätä vielä ? Mitä ? Tai ottaa nuo lausahdukset pois ?


Olin hetken räätäli -suutari :) Mutta ehkä mä kaivan kuitenkin ne puikot ja koukun mieluummin taas.

Ja pajut !!! Huomenna jälleen pajukurssi ja korin valmistusta :)

12 kommenttia:

Jokke kirjoitti...

Toivottavasti kestävät pitkään ja voihan sitten liimata vain uuden "paikan", ehkä jotain iloista väriä ;)

sirimi kirjoitti...

Hienosti tuunatut saapikkaat! Aikamoinen suutari/räätäli olet!

Ranu kirjoitti...

Upeeeeet! Menikö ohi, vai mainitsitko edes millä liimalla vetelit? Äkkiä potkimaan jotkut kengät pilalle ;)

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitokset kommenteistanne jokaiselle :)

En ole vielä kokeillut kestääkö... mutta hyvä idea Jokkelta laittaa mahdollinen uusi paikka ihan jostain muusta väristä. Lopuksihan niistä voiskin tulla TOSI iloiset :)

Tuo homma oli kyllä niin helppoa, ettei kehtaa myöntääkään... Eikä mulla ollut mitään erityistä liimaa, "vedenpitävä" tai joku oli ainut sellanen teksti mitä kyljestä luin ja ajattelin että voi olla ihan hyvä :)

Estetiina kirjoitti...

Tosi hienoiksi tuunaist nupo vanhat kenkäsi. Upeat ! :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Uskomattoman ihanat.

Nzqu kirjoitti...

Tosi kivat, hienot ja hauskat! Ideahan on aivan loistava! Mä haluun kans... ehkä tämän seurauksena katson ens kerralla kirppiksillä kuluneita kenkiä kiilto silmissäni. :)

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitoset Estetiina, Enkuli ja Nzqu :)

Juu, ei tuossa projektissa ainakaan mitään menetä, paitsi aikaa toki, mutta sitähän ei me näprääjät silleen taideta laskea :) Materiaali kun on puoli-ilmaista, tilkkuja löytyy ja liimaa melkein jokaiselta. Ja vanhat popotkin varmasti...

mate kirjoitti...

Saipas "KEISARINNA" upeat uudet saappaat. Niinhän se on, että mielikuvitus rajana teki mitä teki. :)

CherryKirsche kirjoitti...

Joo, näin on, Mate... :) Mielikuvitus on aika hauska asia... Tosin sitä voi käyttää väärinkin... esim. joskus suurentaa jotain asiaa mielessään ihan suunnattomasti. Mutta näissä käsityöjutuissa siitä on vaan apua.

Heidi kirjoitti...

Noi on oikeesti hyvännäköset :) Enpäs olis itse hoksannu, että tuommoistakin voi tehdä.

CherryKirsche kirjoitti...

En olis kans ite hoksanunut, että tolla lailla voi uudistaa :) Mutta joku keksi ensin ja apinat perässä... :)