Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


tiistai 15. helmikuuta 2011

Kukkatakki

Tämä on vaaaanha, mutta aikanaan oikein kiva, hapsutakki. Uudistin sitä vähäsen kun ei enää hupittanut tuollainen tavallinen. Siis näin ikää myöten (kuulostaa mammojen puheelta) kun uskaltaa olla erilainen :)Itse takki on kuvissa aika ryppyinen kun löysin sen kaapista loikoilemasta...


Ei siis ole ihan eilisen päivän juttuja tämä tuunaus. Tämä oli oikeastaan alkusoittoa tälle linkin http://seaofcherries.blogspot.com/2010/05/terapiatakkini-takkaa-ja-eesta.html takilleni, jossa kukkaketo pääsi kunnolla valloilleen... :)

4 kommenttia:

Nzqu kirjoitti...

Hauska ja hieno! Mä niin tykkäisin jostain tollaisesta kanssa, mutta en mä saa aikaiseksi. :) No, yksi päivä aloin melkein neulahuovuttamaan kuvioita yhteen vanhaan villapaitaan, mutta jäi kuitenkin tekemättä. Onneksi sinä sentään saat aikaiseksi! :)

sirimi kirjoitti...

Hauska idea! Ei kun takki päälle vaan ja menoksi jos uskallat. Voi nimittäin käydä niin että pääset/joudut rustaamaan kavereille ja tutuille takkeja urakalla. :D

Jaana kirjoitti...

Tosi upea kirjailu! Ja olen Sirimin kanssa samaa mieltä, kaverit tilaa samanmoisia!

CherryKirsche kirjoitti...

Nzqu: Tee vähän kerrallaan.. :) Kukka tai joku, mitä sit tekisitkin, silloin tällöin ja toinen tuolloin... Tulisko vähän huomaamatta silleen... :)

Neulahuovutetusta tulis varmaan kiva !

Sirimi ja Jaana: Kiitos kehuistanne :)

Mulla on kyl niin harmaita kavereita, että ei ne uskalla :) Sori nyt vaan teille, jotka luette ja tunnistatte itsenne, mutta näin on :) !