Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


tiistai 1. helmikuuta 2011

Kymppitonni-arvonta

Nämä sivuni eivät kerää mitään miljoonayleisöä päivittäin. Mutta kävijälukua seuratessa on niiiiin kiva huomata, että sentään muutama kymmenen päivittäin käy. Se on paljon se. Mulle ainakin :) Kiitos kaikille blogikavereilleni, jotka käytte täällä vierailulla ! Ja tuplakiitos teille jotka myös kommentoitte ! Kommentteja on aina kiva lukea, antaa hyvää mieltä itsellekin. Koska oletus on, että pientä iloa blogit yleensäkin antavat lukijoilleen, ei kait kukaan muutoin niillä kävisi ? Mutta eipä sitä itsekään joka blogissa kommentoi, missä kääntymässä käy, joten ihan ymmärrettävää, etteivät kaikki sitä tee.

Mutta mutta... ennenpitkää tulee 10.000 käyntiä tällä sivustollani täyteen. Ajattelin pitää arpajaiset sitten kun kymppitonni on täynnä :) Ja neljällä palkinnolla mentäisiin...

Ekana olisi virkkaamani ja huovuttamani kaulakoru. Yhdessä kukkasakarassa lisäksi helmiä. Nauhassa korulukko. Kukka ei ole mikään ihan pieni, sellainen kämmenen kokoinen, ilman sormia mitattuna...
Sitten kaksi muffinssia... Oikeasti ovat neulatyynyjä. Nämä tein muutamia viikkoja sitten.
Tämän veneen taas olen tehnyt jo vuosia sitten, silloin kun tein tiffanylasista esineitä ja koruja. Tämä vene on koristevene, seilaa alustallaan meren pinnalla :)

Arvontaan saa osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen... Jos kerrotte omalla sivullanne arvonnastani, saatte osallistua kahdella arvalla. Joten kerro kommentissa arpojen määrä, yksi vai kaksi :) Ja kivaa olisi, jos plussana vielä kertoisit miksi käyt kylässä :)

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

osallistun arvontaan, sukurasituksen velvoittamana. Arpoja voin ottaa arvontoihin vaikka 33, ikäni mukaan :)

CherryKirsche kirjoitti...

Näillä osallistujamäärillä palkinto näyttää melkosen varmalta :)

On ne sukurasitukset sit kauheita... :)

Nzqu kirjoitti...

Ilmoittaudun mukaan arvontaan! Aluksi yhdellä arvalla, mutta jos ehdin ennen arvonnan päättymistä linkittää blogissani, niin kerron sitten. :)

Nzqu kirjoitti...

Mainostin blogissani arvontaa!

CherryKirsche kirjoitti...

Kiva Nzqu - kun osallistuit - ja mainostit :)

Jokke kirjoitti...

Jokke on mukana yhdellä arvalla. Käsityöblogeissa on kiva vierailla, kunhan vaan malttaa. Harmi kun ei voi surffailla samalla kun virkkaa, ei kädet riitä. Joten tahtoo jäädä vähälle. Hyvää jatkoa sinulle ja paljon onnellisia käsityöhetkiä!

CherryKirsche kirjoitti...

Kiva, Jokke :)
Juu, pitäis olla useampi käsipari niin ehtis enemmän !
Kiitoksia, samankaltaisia kivoja puuhasteluhetkiä sulle myös !

Ranu kirjoitti...

Osallistun kahdella. Ja käyn koska sulla on hauskoja ideoita ja toteutuksia, mutta myöskin koska käyt välillä myös vastavisiitillä.

Enpä ole koskaan ällännyt tehdä korun nauhaa huovuttamalla sen idean varastan varmasti ;)

Jaana kirjoitti...

Osallistun arvontaan peräti kahdella (2) arvalla!! :)) osasin linkittää sinut omassa blogissani. Mielenkiintoisia juttuja sinulla täällä.

jansku kirjoitti...

huomenta.. kivat sivut täällä.. linkitin sinut sivuilleni :)
joten mukana kahdella arvalla!!

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos Ranu, kommenteistasi nyt ja yleensäkin :) Sekä linkityksestäsi :)

Isot kiitokset kommenteista myös Jaanalle ja Janskulle, uusille tuttavuuksille ! Kiitokset linkityksistä myös :)

Pia K kirjoitti...

Ihanan kaulakorun olet tehnyt, ehdottomasti tahdon osallistua sen arvontaan! Vierailen blogissasi ensimmäistä kertaa enkä enää muista mistä tulin... Ranun tai Nzqun blogista luultavasti :) Linkittämistä en vielä uskalla luvata, teen sen myöhemmin jos muistan ;)

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos, Pia K, vierailustasi ja kommentistasi :) Onnea arpajaisiin :)

Sukka-Mari kirjoitti...

Surffailen erilaisissa käsityöblogeissa aika paljon, tykkään niistä. Ihana tuo vene, jonka olet tehnyt.
olen mukana kahdella arvalla, linkitään siis myöskin :)

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitti Sukka-Mari :) Kiva kun oot mukana ja vierailulla :)

Tua kirjoitti...

Mukana arvonnassa! Yhdellä rivillä se lottovoittokin tulee -motolla.
Jonkun sivulta klikkasin tänne.
Tuo vene olisi ihana uuden kotini ikkunalle enkeleitten viereen!♥ Minulle uusi koti, vanhahan tämä talo on. Ensi viikolla muutto edessä.:)