Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


maanantai 28. helmikuuta 2011

Rannekkeet ja poncho

Harrastelen mieluusti pieniä helppoja töitä, kuten varmaan olette huomanneet :) Siihen on muutama syy... Ensinnäkin historia on opettanut, että liian vaikeat ja pitkäkestoiset työt saattavat jäädä kesken, toiseksi haluan valmista nopeahkosti. Ja kolmanneksi keskittymismahdollisuus johonkin monimutkaiseen ei ole parhain mahdollinen koska on kaikenlaista kohellusta kotona eikä mitään rauhallista hiljaisuutta missä laskis ja kertois ja vähentäis ja jakais :) Seiskan matikalla ainakaan...
Joten ensin tuli viikonloppuna tehtyä nuo helpot rannekkeet. Nyppyläinen pehmeä, lämmin lanka. Mutta vaikeaa virkattavaa, koska ei näy silmukoita mihin iskis seuraavat. Joten neulominen on varsinainen ainoa vaihtoehto. Rannekkeet siis sillä pelillä, ainaoikeaa, sekä reunaan vähän ketjusilmukkaa virkaten.

Virkkasin kuitenkin ketjusilmukoilla tuon pikkuisen ponchon rannekkeiden kaveriksi.8 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kivan näköinen yhdistelmä. Sopivan pieni poncho sisäkäyttöön :)

Nzqu kirjoitti...

Hauska setti! Lanka on kyllä tosi pörröistä, jos ei silmukkaa edes erota. :)

Anneli kirjoitti...

Nätti asustesetti.
kivan näköistä kuviota :)

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitoksia kommentaattoreille !

Jotakin oli "pakko" langasta tehdä kun oli niin kivan näköistä :) Pörröä riittää juu, ei pysty virkkaamaan... paitsi ketjua...

Toimistoponchoksi sitä ajattelin koska meillä on vähän niinkuin ulkoilma sisällä, tuntuu monesti siltä ainakin... :)

Ranu kirjoitti...

Kiva setti. Mulla on ongelmana missä säilyttäisin näitä rannekkeita. Ne on kuitenkin turhan söpöjä jotta niitä piilottais kaappiin kun ne ei ole kädessä, mutta en ole oikein keksinyt muuta vaihtoehtoa. Ideoita??

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi miten kivaa tuo lanka ja hieno setti

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi miten kivaa tuo lanka ja hieno setti

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitti Ranu ja Enkuli :)

Olen tässä, Ranu, koettanut miettiä tuota mitä kysyit, mutta ei mulle tule kyllä heti mieleen mitään hyvää ideaa... sama juttu mullakin, että monia juttuja olisi kiva laittaa esille jotenkin, mutta kun ei ole tilaa missään, ei enää kaapeissakaan... :)

Tietty joku söpö kori jossain eteisessä missä niitä rannekkeita olis. Ja toinen kori vieressä missä olis töppösiä... Kuis semmonen...?