Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


torstai 17. helmikuuta 2011

Stuck in Pink

Ja kerran vielä pojat ! Yks hattu kaupan päälle... Tämä on myös isöäidin neliöön perustuva hattu, on vaan yhdestä palasta, ja ohje samaisesta Novita-lehdestä.Pinkki lanka loppui, joten jatkopalaksi tuli beigeä. Ja plussana reunoihin tollasta isoa nirkkoa sekä yhdistäväksi koko loppu pinkki nauhaksi reunaan. Mä näytän joltain Täti Monikalta jos laitan ton päähäni, mutta jos tuo pikku neito haluais... :)
Sen sijaan tämä koru on ihqu, on hartsista tehty, jännä kevyt materiaali. Ihania koruja nuo Lalo:t, käykää kurkkaamassa www.lalo.fi

Tässä he yhdistävät voimansa. Kuvassa. Ei oikeasti :)

4 kommenttia:

Nzqu kirjoitti...

Hauskoja pipoja! Tekisi mieli itsekin tehdä, mutta tiedän aivan varmasti, että minulle ne eivät sovi. :) Eikä tuo Pikkumieskään taida tarttea...

Koru on tosi nätti!

CherryKirsche kirjoitti...

Jotkut jutut tosiaan on sellasia, että niitä on vaan kiva tehdä. Vaikka tietää ettei itselle sovi - eikä ehkä muillakaan ole käyttöä. Ei siis kovin järkevää :) Mutta ei kait aina tarviikaan... :) Jos nyt ees joskus... (puhun itsestäni...)

Ranu kirjoitti...

Ihana pipo! Laita päähäs vaan, etkös tuolla alempana kehunut että uskallat olla erilainen ;)

CherryKirsche kirjoitti...

Se on totta - että kehuin :) Jäinköhän nyt kiinni päinvastaisesta... Mutta ajattelen vähän niin, että jos joku on mun mielestä kiva ja sopiva, niin sit ei ole väliä vaikka harakatkin nauraa - ja varikset päälle... Mutta jos itekin epäröin niin sitten ei enää pokka välttämättä riitä... :)