Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Paju Korinen

Tätä on pykätty pajukurssilla semmonen 12 tuntia, uskomatonta mutta totta... Tuossa oli niin montaa eri punontatekniikkaa, että meni ihan kauheasti aikaa. Etenkin kun joka vaiheen kohdalla oli sormi suussa ja piti odottaa opettajaa.

Ja mun korista ei tullut kaunista pyöreää... :( Se alkoi jossain kohtaa näyttämään sydämeltä kaikkine kurveineen, joten sitä alettiin loppusuoralla pakottamaan siihen malliin...

Nuo lisukkeet lisäsin kotona. Ope ei niistä tykkäis :) koska rikkovat pajun kauneutta. Mutta kun korista ei tullut taitojen puutteessa kaunista, niin pientä kosmeettista apua tarvittiin mun mielestä... :)


5 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Punonta on tosi hauskaa, vaan voimia vaativaa ja varsinkin paju. Rottinki on pehmeämpi taipumaan, vaan eipä yhtä kaunis. Pajukorisi on kaunis, lisukkeineen ja ilman.

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos, Jaana :) Kaunis tuo ei ole, kun katsoo millaisia reikiä ja välejä siinä on, ja muotokin on kuin Aaltomaljakossa. Mutta se oli eka kori... tuon mallinen, yksi kaaoksella tehty on ennen plakkarissa.

Mitäs se rottinki sitten on oikeastaan, mistä sitä saa...?

Nzqu kirjoitti...

Hienohan se on! Taiteellinen, ei tavallinen. :) Seuraava onnistuu varmasti jo enemmän suunnitelmien mukaan. Vitsi, kun itsekin haluis pajukurssille, ehkä ens syksynä...

Anneli kirjoitti...

Ihana kori !
Tuo vaatii kyllä taitoa.
Varmaan on sellainen työtapa, joka voi viedä mennessään :)

CherryKirsche kirjoitti...

Mukavaa hommaa se punonta on. Tosin aikaa vievää ja sellaista, ettei oikein kotioloissa onnistu. Ei ainakaan pienten lasten kanssa ja pienissä tiloissa. Kun vaaditaan just aikaa ja sitten kaikenlaista säilytys- ja liotustilaa. Mutta noin se menee kivasti kaikki kurssilla :)