Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


keskiviikko 18. elokuuta 2010

Hassu kassintekijä

Tämä kassi on ollut puolivalmiina tässä jo parikin viikkoa, olen pähkäillyt lähinnä vuorin kanssa. Neulos itsessään on löllöä, joten pelkästään kuitteja sisältävä lompakko olisi saanut sen venymään alaspäin kuin lehmät tissit. Olisi toki voinut laittaa kangasvuorin niin, ettei venymistä olisi päässyt tapahtumaan...


... mutta kun olen vähän laiska ompelemaan koetin välttää ompelukoneen kaivamista esiin ja keksiä jotain muuta, silläkin uhalla, että jo pelkästään miettimiseen ja kokeiluun menevällä ajalla olisi surahuttanut jo pari(kymmentä)kin vuoria...


...Kuitenkin sain tähän kassiin sen tarvitsemaa tukea ja ryhtiä tekemällä hassun tempun... Laitoin nimittäin "vuoriksi" vanhan kartonkisen lahjakassin. Ja sen päälle vanhan villakaulurin sisävuoriksi. Kuulostaako pöljältä...?


... Ehkä. Mutta tämän kanssa mennään :)

6 kommenttia:

virkattu lintu kirjoitti...

Hyvä kierrätysvuorihan siitä tuli :) Minä piilotin oman laukkuni kahvojen sisään hyppynarua. Kierrätys kannattaa :)

CherryKirsche kirjoitti...

No niin, tulihan siitä joo :) Vähän vaan hassusti rapisee...

Hyppynaru on hyvä idea ! Edellisen kassini kahvojen sisään mä laitoin askarteluun käytettävää piippurassia.

Nzqu kirjoitti...

Hauska idea. :) Kyllä tekevä keinot keksii.

CherryKirsche kirjoitti...

Niin keksii - vaikka joskus meneekin aikaa että keksii :)

Ranu kirjoitti...

Älyttömän kaunis laukku! Hävettää taas oikein mitä sitä itse sivuilleen latailee :/ Olen hyvin otettu kun löysin itseni sun seurattavista, kiitos =)

CherryKirsche kirjoitti...

Ole hyvä vaan, Ranu :) Seuraan kyllä sun touhuja. Mulle tulee tollanen samanlainen hävetys-fiilis useinkin kun katon mitä muut on tehneet. Mutta älä sinä suotta sellasta fiilistä ota, ei ole aihetta :)

Ja kiitti kehuista !