Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


torstai 5. elokuuta 2010

Kylässä Fiskarsin ruukkikylässä

Lomamme toinen pätkä menossa ja päivän retket jatkuvat :)


Fiskarsin ruukkikylässä kävimme muutama päivä sitten.


Tämä lampi oli sorsien suosiossa...


Ja pitäähän muillakin tipuillakin oma asuinkylä kylän sisällä olla...


Olis kiva jos olis omassakin pajassa tälläinen kyltti - tai siis ensinnäkin jos olis sellanen oma paja :)


Tämä oli melko lailla hieno. Muistatteko kun joku aika sitten tein näistä pienistä kävyistä sormuksen ? Tässä oli kerätty hippusen verran enemmän vielä käpyjä :) Oli kait jonkinlainen seinäkoriste tai tilanjakaja, myynnissä, ette arvaa mitä tämä maksoi... 760 euroa ! Hieno oli, ja suuri, ja mennyt kauan aikaa tuota tehdä. Ja vaikka mielelläni ostan itsekin käsityötä, niin tuon ostamiseen tarvittaisiin kyllä mahtipalkka... Mutta toki varmasti kun laskee tuntipalkan tuon tekemiselle, niin tuo on ihan kohtuullinen hinta.
Tai ehkä pilkkahinta jopa.


Nämä myös olivat tosi upeita, olivat näyttelyssä, joten eivät ainakaan suoraan hinoiteltuja hintalapulla. Oksia, risuja, rautalangalla kiinni toisissaan.
Kivoja vinkkejä...


Mitenkähän nämä oikeasti tehdään ? Tällä tekniikalla on joku nimi, en nyt muista mikä se on. Vedetäänköhän nämä kuteet jotenkin jotenkin palloksi tuohon eteen...? Tarvitaan siis joku harva pohja minkä läpi vedellä. En tiedä, mutta kivalta näyttää.


Nämä ovat vuolukivestä tehtyjä "jääpaloja" :) Jäädytetään ja käytetään oikeiden jääpalojen tapaan.


Lisää sydämiä kattokruunuun... kahdesta rautalangasta tehtyjä.
Helppo malli tehdä itsekin...


Tämän ostin koruliikkeestä pikkutytölle. Kuka hänet tuntee, tietää miksi juuri tämä eläin sopii mitä mainioimmin  :)


Lopuksi vielä ko koruliikkeen pitäjän mietelmä :)

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Nyt mulle tuli kauhee kutina päästä itekin tuonne Fiskarsin ruukkikylään. Ikinä en oo käyny, mutta vaikuttaa hienolta paikalta.

CherryKirsche kirjoitti...

Juu se oli ihan hauska paikka, kivoja käsityöputiikkeja ja pajaa ja muuta, lasinpuhallusta ja sellasta :) Ja hyvää ruokaa kosken rannalla...

CherryKirsche kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Nzqu kirjoitti...

Minäkin haluaisin kovasti päästä tuolla käymään... toisaalta, tulisi varmaan kauhea tarve saada se oma paja ja aloittaa uusia harrastuksia. :)

CherryKirsche kirjoitti...

Juu, se on "vaarallista" kun innostuu tollasista uusista ideoista :) Pitäis oikeen hankkia oma muistikirja kaikesta kivasta mitä pitäis jossain kohtaa tehdä...